Concert a Avià

En un instant. Aquest és el títol que ha escollit Gossos per la cançó dedicada a Josep M.Isanta en el seu disc Oxigen. No he estat mai un admirador del grup manresà però aquesta cançó m’ha convençut. Els tocs de hip hop, la lletra i la força de la peça han aconseguit transmetre’m alguna cosa.

Alguns grups de la comarca i, precisament, Gossos actuaran aquest divendres 27 d’abril a Avià a partir de les 7 de la tarda. Les excuses, la poca agilitat i el poc entusiasme per part de l’Ajuntament de Berga no han permès que el concert es fes al seu marc natural, Berga, i s’ha hagut d’organitzar a Avià. Incomprensible i vergonyós. El concert servirà de presentació del disc d’homenatge, titulat Branques. El disc el componen temes de grups berguedans en record al Pep Isanta. El CD el podeu comprar a La Granja o a tants altres llocs.

Xavi

Anuncis

4 comentaris to “Concert a Avià”

  1. Dir-vos que es tracta d’un doble CD i el preu és de 15€. Jo ja el tinc, l’he escoltat i és un bon CD dels que s’ha de tenir. Tenir-lo per això no vol dir descarregar-se’l per l’eMule eh!

  2. Sí que és bo el CD, almenys pel què diuen, el tenim a casa però encara no l’he escoltat. El que pasa, i no sé encara com acabarà, és que s’ha començat a vendre a 15 ecus, i pel què diu en Roty ells van acordar que es vendria a 10, a la tarda hem pujat i n’ha comprat un a 15, però no sap ni perquè, ni qui ho ha dit, ni res, no sé diria que s’acabarà venen a 15 i listus, tot i aixì són 2 CD’s i pel cas que toca em sembla que val la pena comprar-lo deixem l’eMule per altres coses…..

    jeje guarrus!!

  3. Es un bon cd, hi han alguns temes especialment bons, sobretot un parell d’ells i cada grup ha aportat una canç´o, realment esta molt be!

  4. Nomes un parell de temes?? realment es un cd bastant complert, cada grup de la comarca ha fet una canso, i ni han moltes que son bones, si mes no un parell o tres arriben a ser bastant bones, po ni han poques ke jo personalment hagi pasat per dolentes.
    felicitats

Digues "algu"

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s