Grans moments de la història: líders mundials amb una copa de més

A part de ser uns grandíssims bords, aquests homes també són de carn i ossos i els agrada el mateix que a nosaltres: anar al bar.
Líder indiscutible de tots ells és Boris Ieltsin, que segur que a hores d’ara s’està fotent un vodka amb el Satan (a l’infern de veritat i no al Casino). El que més basarda fa és que aquest paio tenia milers d’armes nuclears sota el seu control. Sort que no va decidir fer una revetlla de Sant Joan a nivell mundial! S’haguessin acabat totes les plagues del segle XXI (bàsicament perquè no hi hagués hagut segle XXI).

Últimament, però, un nou líder mundial s’ha unit al club dels presidents a qui agrada aixecar el colze. A la darrera cimera del G8, Sarkozy i Putin van dinar plegats. Després de veure les imatges del Sarkozy a la roda de premsa, m’espanta pensar què coi li deuria fer firmar el judoka Putin al monsieur aquest després de dinar. La tècnica d’emborratxar el rival, el Putin la tenia apresa dels seus temps de la KGB, però en Sarkozy no és James Bond precisament. Aquí en teniu la prova:

Des del tamboret

Anuncis

2 comentaris to “Grans moments de la història: líders mundials amb una copa de més”

  1. He estat contractat per fer d’advocat del diable (en aquest cas, el Sarkozy) i he de dir-vos, senyors i senyores del bar, que el sr. Sarkozy no és un mamat: en els fets que apareixen en aquesta gravació va quasi perdre la parla i l’equilibri perquè feia tard i va arribar a la roda de premsa pujant els esglaons “de quatre en quatre”. Això és el què diu ell. I si ho diu el president de la V puta (amb tots els respectes) República Francesa bé ens ho hem de creure, no?

  2. Jo tambe ser coses d´aquest senyor no era ell!!! era (sar. cosí) que tenen una retirada..

Digues "algu"

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s