La segona millor festa del món

“Pobre de mí, pobre de mí, se han acabado las fiestas de San Fermín!” Això diuen a Pamplona. En espera d’una crònica més exhaustiva, si és que cal, us avanço unes fotos i uns comentaris dels feyts.

En la primera podem veure el senyor Hemingway (el que s’assembla a l’avi de la Heidi) acompanyat d’un “sujetu” que no ha volgut revel.lar la seva identitat per motius de seguretat. L’Ernest ens va confessar que és un fidel seguidor del bloc. 

També podeu observar l’engegada del “séptimo de los encierros” des de la Cuesta de Santo Domingo. Una espera d’hora i mitja per veure 10 segons d’encierro. “Se han podido ver bonitas carreras” que diria el comentarista de TVE.

hemingway  a san fermin pedimos  cuesta santo domingo

A la “corrida de la tarde” torejava el Jesulín de Ubrique, a ritme del “Toa, toa, toa, te nezezito toa…” que li anava corejava el públic. Segons ens va assegurar el revenedor de les entrades, aquella tarda es retirava. Encara no s’ha pogut corroborar la notícia.

El tema es portava molt amagat però s’ha descobert que a la Calle Estafeta 71 hi ha la sucursal de La Granja a Iruña. No hi tenen tamborets ni hi fan còctels.

I l’última imatge és la de la “Salida de las peñas”. No fa referència a lu sortits que van sinó al fet d’abandonar la plaça després de la Corrida per anar a voltar-la pels carrers fins a altes hores de la matinada (gran eufemisme)

  jesulin  la granja estafeta  salida peñas   

Xavi Mercaderes

Anuncis

One Comment to “La segona millor festa del món”

  1. El Hemingway aquest és un pesat. Surt a tot arreu! Que algú va comprar els drets d’autor i vol fer propaganda??

Digues "algu"

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s