Què? Que no puc seure aquí?

El somnis és allò que persegueixen els homes i aquest és el cas del Larry Walters, un camioner de San Pedro a Califòrnia. Això va passar l’any 1982.

Aquest senyor resulta que tota la vida havia volgut volar, però com que no podia ser pilot perquè portava ulleres va decidir que ell es faria el seu giny volador. L’aparell en qüestió es tractava d’una cadira de jardí a la qual li va lligar 45 globus sonda meteorològics plens d’heli. Als costats portava unes ampolles d’aigua que podia buidar per equilibrar el pes. El valent pilot aniria armat amb una escopeta de balins per disparar als globus i així poder perdre altura.

Com sempre assegura la llei de Murphy les coses que poden anar malament, hi van. I quan la seva dona va tallar la corda que lligava la cadira de jardí al seu jeep que tenia aparcat, el tiu va sortir disparat amunt com una fletxa volant sense control.

Com que vivia prop de l’aeroport, pilots de la TWA i Delta Air Lines van comunicar a la torre de control que hi havia un tiu a 4500 metres d’alçada assegut a una cadira.

Al cap d’una estona de volar va decidir començar a disparar als globus amb l’escopeta de balins per tornar a baixar. Evidentment el tiu va tenir tanta mala sort que part de l’aparell volador va anar a parar sobre unes pilones de llum provocant una apagada de vora mitja hora a tot el barri residencial a on va anar a parar.

Quan la policia el va detenir el primer que va dir va ser: “A man can’t just sit arround?”

lawn-chair-pilot-takeoff.jpg

Marc R.

Anuncis

One Comment to “Què? Que no puc seure aquí?”

  1. A primer cop d´ull semblava un comentari del senyor del tamboret …. tot exclamant: QUE! QUE NO PUC SEURE AQUí!!!!

Digues "algu"

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s