El Galliard berguedà o l’Aleix francès

Hi havia una vegada un berguedà que s’assemblava molt a un francès o a l’inrevés. Tot el dia estaven pensant quina una en podien fer. La diferència més significativa era que el francès tenia uns amics que el filmaven i el protegien. Els berguedans no havien anat tant enllà.  Però tot arribarà. Els ànims berguedans estan crescuts i el Galliard de la Catalunya profunda està a punt per actuar. S’accepten propostes. Algun dia tindrem les proves en aquest bloc. Quan fem l’agermanament franco-català dels dos protagonistes & associats?
I ja per acabar, llanço dues consultes a la xarxa i un suggeriment:

1a consulta – Algú té el vídeo de l’Aleixcapitàcatalunya corrent cap als Rasos al costat del Tete de la Course de la Vuelta a España?

2a consulta – Algú va gravar l’Aleixsantcristu, amb un llençolet i corona d’espines, passejant-se amb una creu de fusta pel Carrer Major a mig febrer?

1r suggeriment – Jimmy Jump, pringat, mira’t els vídeos del Galliard a veure si aprèns alguna cosa i deixa de fer pena, destrossar espectacles i presumir de català.

Xavi Jump

Anuncis

3 comentaris to “El Galliard berguedà o l’Aleix francès”

 1. Jo avui no seré al bar però prometo que pensaré actes originals on pugui participar el nostre “showman”.
  Vull recordar que l’Aleix ja té algunes escenes dignes del millor Remi Galliard, per exemple la seva disfressa de xiclet de maduixa, els flams voladors, Jimmy Jump, el porrer de la Patum dels pobres… memorable!!
  Endavant Aleix Galliard!!

 2. El Jimmy Jump és un notes, si, però el que li va fer al Figo quan s’estava acavant la final de l’Eurocopa de Portugal va ser tremendu, quina cara se li va quedar! http://www.youtube.com/watch?v=24M4n494Jss
  Això si, és un notes i un pesat ja podriem començar a grabar l’Aleix, de fet documentant la seva vida amb imatges, n’hi ha prou i de sobres!
  Som-hi Aleix

 3. Em sembla que tinc el video de l’Aleixcapitàcatalunya pujant al Rassos amb una estelada!!! Almenys recordo que el vaig grabar i a cap d’uns anys encara vaig fer unes bones rialles al retrobar-lo. Està en VHS amb moltes altres cintes però confio que encara hi és. Això és un tresor!
  L’heroi es va colar retallant entre el ciclista i el camera de la moto, amb una barretina, mocador de patum, la samarreta de la selecció catalana i una estelada als dits. Es mereix amb tota pompa un monument!
  Encara recordo al sopar del carnestoltes dels grangers futbolers que cantava unes cançons molt bones que algun dia s’haurien de recordar…

Digues "algu"

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s