Black Russian

black russian la granja

Aquesta setmana un dels grans clàssics. Un còctel que segur que molts n’heu sentit a parlar alguna vegada: el Black Russian.

Aquest còctel va ser creat per Gustave Tops a l’hotel Metropol de Brussel·les cap a l’any 1950. Gustave va preparar aquest còctel per Perl Mesta, ambaixador dels Estats Units a Luxemburg, en una visita que va fer a Bèlgica.

El Black Russian és considerat un after diner, dolç i no excessivament fort. Tot i que aquest còctel només està format per dos ingredients, vodka i licor de cafè, són moltes les maneres com es pot preparar. Jo l’he vist preparar en coctelera o en got mesclador i servit en copa de còctel, tot i que també es pot preparar posant directament els licors en un got on the rock’s amb gel. El nom d’aquest còctel és fàcil de deduir, black pel seu color i russian per la pàtria d’on és originari el vodka.

MILL

Anuncis

2 comentaris to “Black Russian”

  1. Bieen!! Si avui toca el black russian això vol dir que aviat tocarà el white russian!!!

    Música de Credence Clerwater Revival i som-hi!!

    Estic esperant amb ganes que expliquis el mític còctel de El Gran Lebowsky! Espero que et treballis una bona entrada i no ens deixis indiferents!

    Mentre espero el divendres que vé, posa’m una zarzaparrilla (com es deu dir aquesta beguda en català?).

  2. En vaig tastar un a Sicília. Era força bo.
    La putada és que havia demanat un white russian.
    Putus idiomes.

Digues "algu"

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s