Giró, giró, llum de la meva vida

Després d’una pausa nadalenca a la secció “Còctels i altres beures” el primer post de l’any 2008 no serà per a un còctel. Vull començar l’any explicant-vos una bonica història d’amor que, per primera vegada, sortirà a la llum pública.

Giró, Giró, llum de la meva vida.

Giró, Giró, no desfacis maaaaaa il·lusió…

Segur que alguns de vosaltres coneixeu aquesta cançó i molts altres l’heu sentida alguna vegada a La Granja. La història es remunta al sopar de cap d’any de fa uns 12 anys quan una colla d’amics (molt joves) i grans bevedors de gin Giró (concretament Giró amb cola) vam decidir trucar a les 12 de la nit a les destil·leries Pedro Giró per felicitar-los l’any nou i animar-los a continuar elaborant un producte tant important per a nosaltres. Aquella trucada va quedar en una anècdota més de la nit de cap d’any. Un any més tard, es va tornar repetir l’experiència, i així, any rere any fins a convertir-se en una tradició. En un d’aquests anys vam introduir-hi una cançoneta per fer més amena la felicitació (estrofa en negreta).

En tot aquest temps hi ha hagut anys més divertits i amb grans discursos i d’altres de més “lights”, això sí, el Sr. Giró sempre ha rebut la primera felicitació de l’any de part nostra.

Aquest any, com un any més, a les 23:45 tots ja escalfàvem les veus per donar la nova entrada de l’any al Sr. Giró. Les campanades sincerament no ens importaven ja que a les 00:00 començava el ritual:

9337251 i dos números més

pip, piiip, piiiip….

Hola han trucat a les destil·leries Pedro Giró en aquests moments no…

I tot començava de nou! Discurs del Xavi, cançoneta, valoració de l’any i, feina feta! La gran diferència entre aquest any i els anteriors va ser que, enguany, el Xavi va explicar que un de nosaltres havia obert un bar i li va deixar el meu número de mòbil per si volia obsequiar-nos amb algun detallet.

Amb tots aquests anys han sorgit moltes preguntes: Què deu pensar la telefonista quan torna a la feina i escolta el nostre missatge carregat d’eufòria, amor i alcohol? El Sr. Giró ha escoltat mai alguna de les nostres felicitacions?…

Doncs bé, finalment 12 anys després, aquests i altres dubtes han quedat resolts i la nostra història d’amor té un final feliç! El passat dilluns 7 de gener a les 10:00 del matí vaig rebre una trucada que ha marcat un abans i un després. El senyor Giró en persona (sí, sí, el boss) va trucar-me tant bon punt va escoltar el missatge i va comprovar que li havíem deixat un telèfon per localitzar-nos. Van ser 15 minuts ben curiosos (més detalls al bar).

En definitiva, que el Sr. Giró ens vol conèixer i per això ens convida a veure’l i a visitar les seves destil·leries. Des d’avui em comprometo a buscar dates per l’excursió més ludicoeducativa de La Granja.

Tots alhora!!!!!!!!!!

Giró, Giró, llum de la meva vida.

Giró, Giró, no desfacis maaaaaa il·lusió…

MILL

Anuncis

5 comentaris to “Giró, giró, llum de la meva vida”

  1. És una història molt curiosa, perque com a brometa de cap d’any no està malament, però com a tradició … encara m’agrada més… i a sobre (si és veritat) us truca el tal senyor… És la “monda” … Si és veritat m’agradaria que poseu les fotos de “l’excursió”, JA JA JA JA.

    La telefonista cada any deu “flipar” amb la cançoneta !!!!!!

  2. Kopini, et puc assegurar que la història és totalment certa inclosa la trucada del Sr. Giró. Et prometo penjar la crònica i les corresponents fotos tant bon punt m’hagi passat la ressaca de la visita a les destil·leries!

  3. Doncs és una història boníssima … Una bona anècdota … si senyor !!! Espero ansiós les fotos… je je je

  4. Aquesta visita cultural a cal senyor Giró només es pot titular d’una manera: turisme de borratxera.

  5. El Sr.Giró finalment és a la Granja. Uns quants hem estat testimonis de l’emocionant trobada. http://twitpic.com/3078vb (via @jordimillan)

Digues "algu"

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s