Pueblos en libertad

¡Viva España! Cantemos todos juntos con distinta voz y un solo corazón

¡Viva España! desde los verdes valles al inmenso mar, un himno de hermandad

Ama a la Patria pues sabe abrazar, bajo su cielo azul, pueblos en libertad

Gloria a los hijos que a la Historia dan justicia y grandeza democracia y paz

Estic emocionat. Pell de gallina. Una filtració al diari ABC ha engegat a dida la flamant presentació de la lletra de l’himne español programada pel 21 de gener. Paulino Cubero, aturat de 52 anys i que s’autodefineix com a “perdedor”, natural de Granátula de Calatrava (Ciudad Real), és l’autor del text que proposa el COE, que consta de quatre estrofes. Poesia pura.

Xavi Culoblanco

Anuncis

2 comentaris to “Pueblos en libertad”

  1. Aquesta nit, el Xavi i el Puyol s’han quedat a casa per estudiar i memoritzar la lletra. En el pròxim partit de “la selección”, volen cantar-la a ple pulmó. El seu objectiu és fer-se el superespanyol per poder aspirar a la capitania de “la roja” a la pròxima Eurocopa.

  2. Tot i he reconèixer que és una “mamarratxada”, em sap greu remetre’m a l'”Oda a Espanya”, de Joan Maragall com a lletra per posar a l’himne espanyol. Continuaria sent igual d’espanyol, però feta per un català, i a sobre que fos l’avi del Pasqual, ja seria massa!

    Per cert: la meva sorpresa fou majúscula quan, en sentir el nom per la tele de l’autor de l’himne, vaig pensar que havien dit Paulino Cubino, un paio que treballa a l’Ajuntament de Berga i que l’Imucbe li va publicar un llibre de poemes l’any passat. Ja em veia l’eslògan: “Berga, la ciudad del cipote y cuna del autor de nuestra pátria”.

    Per cert: a veure quan tarda l’Oleguer a fer una tribuna al Vilaweb cagant-se en la lletra i guanyant-se les antipaties del Carlos i el Javi, i properament del Borja.

Digues "algu"

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s