Crosta

Aquest dissabte 12 d’abril, la crosta espanyola visita la súperdiscoteca Xocolat de Berga. Uns immensos cartells així ho anuncien per tota la ciutat. El Paquirrin arriba acompanyat d’un munt de càmeres de programes ronyosos del cor que l’envoltaran en tot moment. Però aquest personatge qui és que aterri a Berga amb honors de gran estrella?

Últimament està de moda això que coses rares infectin la ciutat i que un pilot de berguedans els segueixin i babegin rere seu. Vergonya aliena.

Convido a donar missatges de benvinguda a aquest pseudofamós i tots aquells que s’acostaran al Menfis (ja li poden anar canviant el nom però allò sempre serà el Menfis) a buscar-hi encara no sé què.

Xavi Pantoji

Anuncis

20 comentaris to “Crosta”

 1. Hola Paqui! Et puc dir Paqui? Si vols aquest dissabte passa per La Granja que et pagarem una Coca-cola Light i trobaràs algun amiguet de la teva talla.

 2. Qui és aquesta truja?
  Per gordo, podria jugar al Barça. Per això el porten suposo…

 3. Granjers,

  una altra opció seria convocar a tothom qui ho estimi convenient a la porta de l’antre amb una càmera (el zoom 300000x-paparazzzzzzi no cal, no! Només fa falta que faci una bona lluminària cada vegada que es dispari una foto) per retratar els pijenyos berguedans que s’acostin a tal esdeveniment social i cultural…i deixar-los retratats, per si no n’havien quedat prou d’acostar-se a tal xarlotada.

  JO M’HI CAGO!

  He dit.

 4. Només diré una cosa a la gent del Menfis i al paquirri.

  SOU MACUS I FEU GRÀCIA!

 5. A veure si salta pels aires!!

 6. Ara entenc quna escoltava el Madrid per la SER o la COPE i anomenaven al seu davanter centre Paquirrín Ronaldo. Aquests comentaristes tenen més cultura de la que sembla.

  Aveure si té collons de venir amb el Felipe i la Leticia per Patum al balcó de l’ajuntament. Hauran d’aguantar les “collejas” dels regidors/es de la CUP i consorts. Aleshores fugiran a baix a la plaça i seran linxats per l’alegre multitud i els seus cadàvers penjats de cap per avall a la farola. Tot seguit, podrà continuar la festa amb joia i il·lusió.

  Berga neta!

 7. En dos palabras: im-presionante!

 8. Vaya tela!!!

  Nomès per curiositat i no sentir més vergonya aliena dels personatges que han anat passant pel Manfis, just a uns 400m de casa meva, allà al cap de vall de la Font del Ros, qui son els altres grans “idols de masses” que s’han acostat per el “Xocolat”??

  Amb el nom l’han encertada amb una cosa, que el xocolata te color de merda, merda i més merda!!!

 9. Un tal Piero, una tal Soraya, uns tal Pink Noise…

 10. Una tal Chenoa visitant la Peña Fernando Alonso… notícia a TeleBerga! Per favor! Els mitjans d’intoxicació serien un altre tema.

 11. Per mi, l’ única que es salva de la crema és la Zorraya. Al menys aquesta hi va anar a cantar. Dit això, i pensant en la la gent que va a veure personatges com el paquirrín; què collons volen veure?
  Crec que tinc la resposta. Hi ha hagut coses que han funcionat sempre. Si no és en la seva forma original, han mutat i continuen triomfant. Posant el cas, abans era el circ, els gladiadors, i ara el futbol…
  En aquest cas, veure el Paquirrín i tota aquesta colla de “sunnormals” (normals, que els ha tocat massa el sol al cap), equival al històric museu dels horrors (ara políticament incorrecte). Hi ha molta gent que necessita sentir-se bé veient aberracions de la natura, desgraciats en vida o infrasers com aquest. Pobrets!
  En homenatge: http://www.youtube.com/watch?v=pQkYGhmdMig

 12. Deunidoret amb el Folklore espanyolitu que ha passat pel Xocolat… Hi ha casposos a tot arreu per això… Aqui mateix, estic currant a França amb el President i la seva novieta ja n’hi ha prou, quin espectacle més grotesc… en fi, almenys el president es Frances, no com el de catalunya un tal Presidente Jose… Serà el pròxim a anar al Xocolat?? potser hi tindria èxit i tot, espero que alguna pedrada li tirèssiu per mi.

  Salut!!

 13. Pax, si segueixes amb aquests comentaris, el teu futur és la presó d’Alkalà Meko o Intxaurrondo. Però tranquil, ja et portarem tabacu, revistes guarrotes i mundos deportivos.

 14. Encara guardeu els toros de Carnestoltes? …
  Es podria efectuar una enganxada a aquest “home” com la que va patir el què el va portar al “món”. I que li devia costar… doncs dormir al calaix si no vaig errat..

  Amb un “t’enganxarem com al teu pare!” i Zas!

  Salut!

 15. Què? Algú hi va anar? El poble demana una crònica dels feyts.

 16. A mi m’han arribat rumors de que el senyor (per anomenar-lo d’alguna manera) paquirrin no va acudir a la cita. Això és tot el que puc aportar.

 17. Va venir a la Granja?

 18. No, home, no!

  Al final va anar a la General! Almenys un dels seus elements més habituals portava una etiqueta al pit que així l’identificava. Era el mateix home que apareixia a la pantalla gegant indicant el cos d’una noia bonica sobre les lletres “HO HAVEU VIST?”
  Per què us penseu que hi havia més gent del que és habitual últimament?

 19. El Paquirrin va deixar plantats als seus seguidors al Memfis, però l’endemà en vam poder gaudir al camp del Berga on va fer una exhibició com a àrbitre assistent corrent a una velocitat vertiginosa per la banda.

Digues "algu"

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s