La Patum 2008 en directe

A partir de dimecres al migdia, la Patum es podrà seguir en directe per tot el món. Només s’ha d’entrar a www.onsortir.tv i prémer el play. Un petit inconvenient: probablement us haureu de descarregar un plugin si no el teniu instal.lat. Us sortirà un avís i, en el lloc on hi hauria d’haver la pantalla, hi haurà l’enllaç per descarregar-vos-el. Un plugin és una aplicació informàtica que fa funcionar un dispositiu en un altre programa. Això es reflexa a l’intentar obrir un arxiu del qual no posseïm un plugin en el sistema, com els documents en PDF o les animacions en Flash. Quan això passa es genera un error i es facilita, generalment, un enllaç per aconseguir el plugin que no existeix en l’ordinador. La instal.lació només s’ha de fer una vegada. És molt senzill, no us espanteu. Fet aquest avís, no espereu a descarregar-vos el plugin el dimecres a les 11.55 h.

A onsortir.tv es veuran tots els actes que es retransmetin per Televisió del Berguedà – Canal Taronja, gràcies a l’acord que han arribat les dues parts. Les retransmissions en directe començaran amb la sortida del passacarrers del dimecres al migdia i dimecres al vespre, la Patum de dijous al migdia i a la nit, la Patum Infantil de divendres, dissabte al matí i a la nit i la Patum de diumenge al migdia i nit.

La iniciativa va adreçada a tots els berguedans que són lluny de casa pels motius que sigui, als familiars i amics de patumaires i als interessats en la festa en general, siguin d’on siguin.

Xavi Taronja

Anuncis

4 comentaris to “La Patum 2008 en directe”

  1. Rectificació de plugin: Un plugin es la traducció de plugim el que fa aquests dies arreu o sigui 4 gotes mal contades però amb l´idioma catanyol com tambe i entren els mots: raxola, axeta, aradio, sintiron..

  2. PDF: el PDF es desprès del plugin i no vol dir res mes que PLOU DE manera FORTA.

    Tot aixo ho vaig apendre als microelectronics una de les primeres botigues d´informatica que i va haber a Berga situada al carrer major, on els ordenyadors encara eren els Spectrum amb cinta de caset o amb disquetera de 3 1/2 ” situada al mateix teclat.

  3. Molt bona idea això… així podré veure la Patum el diumenge el vespre…

  4. Res de plugins ni coses rares. Entrar a onsortir.tv i prémer el play.

Digues "algu"

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s