Força Laporta!

Laporta, més que un president.

Xavi Jan

Anuncis

45 comentaris to “Força Laporta!”

 1. si, vosaltres aneu-li donant suport, que mentrestant aprofita el barça per fer campanya i arribar a la generalitat. i el barça, tururut

 2. Laporta, Soriano & cia no ens abandoneu!

  Diumenge passat, l’expecident Núñez votava a tan sols dues taules de la meva i l’espectacle era lamentable. Cal remarcar l’olor de naftalina que feia tot allò. També molt destacables alguns personatges de més de 40 anys, calbs (no rapats) amb samarretes sense mànigues i tatuats per tot arreu. Vaig acabar rebent algunes mirades de molt mala llet quan li vaig cridar “Xoriço” i li vaig donar l’enhorabona pel braguetasso que havia catapultat aquesta personeta cap a l’èxit.

  El directiu Ingla també va ser increpat i amenaçat per un parell de simis: “O haces las maletas o vas a pillar!”

 3. Laporta és el millor president de la història del Barça. Els seus predecessors, els pitjors. A Núñez l’hauria de jutjar el Tribunal Penal Internacional per haver deixat a tota una generació d’infants sense quasi cap alegria a celebrar. Perquè, als 80 què vam celebrar? Una lliga? Tornejos menors com la Recopa o la copa del rei? Per no parlar de les condemnes i demandes que té per la seva activitat professional de màxim especulador del país.

  Laporta, en cinc anys, ha guanyat 2 lligues i 1 Champions. I a sobre, quan el més fàcil seria dimitir, en un acte de generositat vers tots els que ens mereixem el nom de catalans, decideix continuar per tal que el club no caigui en mans de xusma espanyolista i simis analfabets. O en mans d’un tal Sandro del qual diuen que el seu pare és tan i tan nacionalista. Un nacionalista català li posa de nom al seu fill Sandro? Vinga va!

  El que passa és que hi ha gent que no mereix ser del Barça. En el fons, per filosofia i pensament, són de l’Espanyol, però en no voler anar amb perdedors han pretès colonitzar el Barça. Això és el nuñisme. Això i els que es beneficien del dret a vot malgrat demostrar un coeficient intel·lectual zero. Exemple: Un individu de Sant Vicenç de Castellet declarava al Regió 7 que Laporta no tenia talla ni capacitat per a dirigir el Barça. El sujetu era un vell mig calbu amb pinta de passar el seu dia entre el bar i l’hortet amb barraca de xatarra a la riba del Llobregat. Com si ell, per més inri de Sant Vicenç de Castellet, tingués cap tipus de capacitat per a dirigir res. Ell, que segurament és aficionat al futbol per fugir de l’atabalament de la seva dona. En fi …

  Com deia en Sostres, hem guanyat. Que us donguin als nuñistes: vosaltres vau posar aquesta norma del 66%. Doncs ara us la mengeu. No us mereixeu dur la samarreta del Barça amb la senyera. Sou tots unes alimanyes com en Nicolau Casaus, un traidor que la ignorància de molta gent ha fet sant. Nuñistes i sandristes: compreu-vos un equip amb els vostres diners tacats de merda i sang i deixeu als veritables barcelonistes en pau!

  Laporta president! Núñez a la presó! Catalunya independent!

 4. Laporta i companyia, heu de ser forts. Segur que heu comès errors, però no us podeu deixar “embaucar” per una colla d’impresentables que es creuen molt importants per escriure en diaris esportius.

  No pot ser, o no hauria de poder ser, que aquesta gentota -articulistes varis, tertulians d’ofici i altres formes d’indignitat- decideixin, amb la seva capacitat de pressió i intoxicació de l’ambient, què s’ha de fer i què no a can Barça i quin és el camí a seguir.

  Siguem sensats. No deixem que els opinadors -que avui diuen o exigeixen una cosa i l’endemà ja atabalen amb una altra (es tracta de crispar i vendre)- decantin cap on ha d’anar al club.

  Mirem endavant. La moció ja s’ha fet. Evidentment, l’actual junta hauria volgut uns resultats millors, però la partida ja ha estat jugada. I la moció no ha prosperat.

  Més enllà dels crits i les pressions, la junta (em sembla a mi) ha de pensar en els propers dos anys en base a una doble qüestió clau: estan il·lusionats en seguir treballant pel Barça? Es veuen capaços de liderar un nou cercle virtuós? Si la resposta és un doble sí, que treballin, mirin endavant i deixen cantar als “embaucadors” (que si no fessin veure que són del Barça no els llegiria ningú!).

  Per cert, algun antiLaporta em podria enumerar motius concrets -recalco el “concrets”- per exigir el final del Laporta com a president del Barça? No accepto vaguetats ni tonteries com les que s’han sentit aquests dies: “ha de canviar el seu estil”, “ha de millorar la seva imatge pública”, “no pot ser que perdi els estreps cada dos per tres”…

  Si haver dit “al loro” és motiu de “cesse”, el Nuñez i el Gaspart haurien d’haver dimitit el mateix dia que van esdevenir presidents. La llàstima és que, en aquest cas, ens hauríem perdut allò dels “llambordins” o el “per caritat humana” del Gaspart.

 5. Anònim, vols dir que no ets el Sostres?

 6. Ànims Jan!!

 7. Escena “La vida de Bryan”. Un del Front Popular Sandrista contra un del Front Sandrista Popular

  – La Junta Directiva ens explota! Què ha fet el Joan Laporta per nosaltres?
  – Mmmm… ha donat estabilitat al club, ha fet fora els Boixos Nois, ens ha donat una Copa d’Europa, ens ha fet guanyar dues lligues seguides, ha recuperat l’esperit catalanista del club…
  – Val. Però, a part de tot això, què ha fet Joan Laporta per nosaltres?

 8. Jan, no pleguis. No facis cas a la colla sandristes, nuñistes, capsrapats violents, sociates, miguelles, socistribunerus que van néixer amb un mocador blanc a la mà, mitjans de comunicació embaucadors i crosta en general. El barcelonisme és molt més gran que això.
  La situació és per flipar. Per què ha de dimitir el millor president de la història? Perquè es va quedar en calçotets en un aeroport? Jo encara no entenc els motius pels quals hi ha socis que s’han deixat enganyar. I ja se sap que, al soci, no se li pot enganyar!

 9. El President Laporta va quedar-se en calçotets a l’aeroport de la capital de la nació catalana per defensar la dignitat de tots els culers i catalans en general. On s’és vist que un guàrdia civil (per tant, membre de les forces d’ocupació espanyoles) humiliï un dels principals dignataris catalans fent-lo passar una vegada i una altra pel detector de metalls? Evidentment, genteta com en Montilla, el Mas o el Puigcercós, s’haguessin avingut, com fan cada dia, a deixar-se humiliar. Però el President Laporta és molt més que genteta; és un dels pocs puntals de dignitat que resten a la nostra nació i que ara rep el linxament mediàtic de diaris en castellà propietat de membres de la noblesa botiflera, monàrquica i profranquista. I tot això aplaudit per pobres ignorants, que posats a ignorar, ignoren que ells són els responsables, amb la seva estupidesa permanent, de la dissortada situació de la nostra Pàtria.

  Per cert, el senyor Gaspart va banyar-se en calçotets al Tàmesis i no només no va dimitir, sinó que després el van fer president.

  Trista sort la d’aquell país en què els mediocres linxen les seves ments més preclares!

 10. Laporta és el millor president de la història. Així ho diuen els números. El Barça torna a ser un gran d’Europa gràcies a ell i la junta que presideix.

  Em resulta vomitiva la intolerància de la gent acusant-lo de barrejar política i futbol, quan únicament defensa un ideal, que per altra banda ha estat l’ideal del Barça de tota la vida, i a més a més integrador. Però tothom manipula, tothom enganya…. i aquests fatxes a sobre ens acusen de nazis!!!! Quins arguments hi ha per tanta burricultura? Quins arguments hi ha per gent totalitària, retrògada? Quins arguments hi ha per gent feixista que trepitja la resta de cultures i basa els raonaments en l’insult, en el menyspreu, en les mentides, en la tergiversació, en la manipulació?

  Qui no barreja política i esport? O feina i politica? O esport i feina? En Florentino Pérez era un visible militant del PP, i ningú deia absolutament res. Hi ha diferents bares de medir nacionalismes. La moció de censura es fonamenta bàsicament per aquesta raó, va en contra de la persona del Sr Laporta, no per la gestió esportiva i social del Club pels següents motius.

  – Contracte històric firmat per un club amb la TV.
  -Passa a ser el club amb més socis i seguidors del món ( i més penyes, gràcies al Gran Repte).
  -Passa a ser el segon club del món amb més ingressos.
  -Contractes benèfics i de caire social, UNICEF (sense cap precedent), AGNUR…
  – 1 champions (el club en té 2 en la seva PUTA història). Fets tangibles ! I menys tonteries……

  I podria seguir però no en tinc ganes. Hi ha moments dolents, els 2 últims anys no sha sabut gestionar bé però això no és motiu per una moció de CENSURA. Núñez va estar molts anys sense guanyar res.

  El balanç dels 4 anys és Excel·lent, sent el màxim d’imparcial possible.

  En definitiva es jutja a una persona pel seu catalanisme. Campanya promoguda desde Madrid, i aqui com imbècils, seguim el joc. A la resta de Catalunya no volen Laporta, amb això ho dic tot. I aquí, per insistència, s’ha manipulat la gent, que som com xais amb coeficient intel·lectual nul.

  Florentino havia dit, viva madrid i viva españa, i no passava res. Costa explicar irracionalitat, i aquesta n´és una.

  Esteu fent fora el millor president de la història, el president que ha aconseguit que els millors jugadors vulguin venir, que el president del Milan hagi dit recentment : “no podem competir amb clubs com el Chelsea i el Barça”. L’esteu fent fora. I és que a Madrid no interessa que segueixi Laporta.

  Visca el Barça, Visca Catalunya i visca la tolerància i respecte enter pobles. Clara frase on explicito que a dia d’avui, existeixen nacionalismes excloents i nacionalismes que no ho són.

 11. Endevant, i força Laporta però cal reconeixer les errades i veure que la tendència del Barça fa por.

 12. El Laporta no mereixia una moció de censura.
  Dit això, hi ha coses inquietatnts dins la junta. Avui he sentit que té una part força important de la directiva en contra. Suposo que tindran els seus motius, i que accions estil “fitxo el guardiola per collons” i sortides de to, han fet que s’ hi guanyés antipaties (molts volien el Mourinho).
  De totes maneres els resultats en els últims 5 anys són molt bons. I només de pensar que és un gra al cul de molts espanylolistes ficats al Barça, i de molts espanyols, ja em dono per satisfet. Queda’t.

 13. ui si, mira que es independentitsta laporta. al loro, embauquen, no me gusta, i es casa amb una germana d’un de la fundacio franco.
  algu de vosaltres que es independentista es casaria amb una fatxa per bona que estigui? au va!

 14. wenu casar-se casar-se mmmh no! pero… en temps de guerra..

 15. Benvolgut Fabra,

  Encara que no estigui al teu diccionari, la paraula “braguetassu” és popularment coneguda als Països Catalans.
  Casar-me ja ho veig més complicat (no perquè sigui fatxa l’altra part, sinó pel fet de casar-se en sí), però no tindria cap mania en anar amb una noia de família fatxa. Això si és que no tens cap avantpassat fatxa a la família (quasi tothom en té un, que el franquisme va durar 40 anys per algun motiu!).
  Fet i fet, un dels meus somnis sexuals és colar-me a una festa de les Nuevas Generaciones a fer estralls (i no em refereixo precisament als estralls que són motiu de condemna a l’Audiència Nacional).
  Això sí, ara i sempre, independència o mort!

 16. Que n’aprenguin! (els embaucadors). El Barça tindrà un nou directiu de la Catalunya Nord. Es diu Patrick Auset i està ficat en el tema de La Bressola (les escoles que eduquen en català a la Catalunya Nord): http://esports.e-noticies.cat/laporta-obre-la-directiva-del-barca-a-la-catalunya-nord-19906.html

  President, el principal error que has comès aquestes últimes setmanes és haver dit que la propera assemblea de socis compromissaris podrà decidir si continues o no en el càrrec. Aquest tema ja hauria d’haver quedat tancat: els embaucadors no es van sortir amb la seva, alguns directius es van acollonir i els altres vau decidir continuar.

  Hem de mirar de no fer cas de la cridòria embaucadora. Després de la moció, semblava que si no dimities, guerra civil. Només ha calgut guanyar uns quants partits amistosos, que arribessin les vacances i el 4 a 0 d’ahir per veure com aquells ja no piulen tant i per constatar que tot plegat -el gran merder que van muntar- va ser vergonyós.

 17. Avui he pecat: he comprat el butlletí embaucador (també dit “Mundo Deportivo”). Fullejant-lo, he topat amb una de les seves habituals pàgines “Top Secret” -que normalment no solen revelar cap secret interessant- i me l’he llegit. Lamentable. El periodista, un tal Joan Poquí, ens venia a explicar que amb la dimissió dels 8 directius de la Junta del Barça que va haver-hi els dies postmoció es consumà el final d’una “guerra freda” que venia de lluny.

  Aquesta guerra, segons el Poquí, la van guanyar “els radicals”, és a dir, els directius que segueixen a la Junta presidida pel Laporta. Al llarg de la notícia, el periodista va repetint això dels “radicals” diverses vegades, però sense afegir cap informació que ens pugui explicar alguna cosa de tanta radicalitat. Aleshores, la meva pregunta seria: radicals de què? A favor de què? Per fer què? Contra qui? Fins a quin punt radicals?

  Després de llegir aquest “Top Secret”, només s’acudeixen dues possibilitats per explicar la pobresa de l’article: o el Poquí és un mal professional perquè no sap explicar o argumentar allò que afirma o adjectiva tant taxativament o, simplement, ha exercit -com sol passar en el seu diari- d’embaucador. És a dir, s’ha dedicat a tirar una mica més de merda sobre el Laporta a base d’exagerar, distorsionar i generar confusió utilitzant mitges veritats.

  D’altra banda, en el mateix MD d’avui hi havia una foto que potser explica certes coses de la croada embaucadora que ha impulsat, els últims mesos, el Grupo Godó contra el president Laporta: el Màrius Carol (tot un senyor del món Godó) i el Sandruscu comparteixen equip de futbol d’estiu a la Cerdanya. Potser haurem de començar a parlar del clan Urús.

 18. Fumata blaugrana, Habemus President.

  En Laporta i la seva junta han estat ratificats a l’assamblea de compromissaris. Finalment 526 socis han obrat amb seny i criteri. Que els 376 inútils subscriptors del mundo deportivo que hi han votat en contra poden anar-se abonant a l’espanyol.

 19. El Sostres ens fa arribar el comentari següent:

  “Fins a 4 vegades en 5 anys hem hagut de votar la continuïtat del president Laporta, i cal dir que això és una aberració democràtica, i cal dir que l’han provocada, minuciosament, els mateixos tenebrosos que des de fa molts anys embruten el Barça d’espanyolisme, de misèria intel·lectual i de grisor. Fins a 4 votacions en 5 anys: aquest és el preu que ha hagut de pagar un president pel simple fet de ser catalanista. Pel simple fet de treballar en favor de la llibertat de la seva nació, cosa que, per cert, fa qualsevol persona decent. Qualsevol persona decent.

  Que a Catalunya la política i el llenguatge estiguin corromputs fins a extrems tan malignes, no ens pot fer oblidar la normalitat, el dret i el deure, que les persones decents i dignes treballin en favor de la seva llibertat personal i col·lectiva. Sobretot, esclar, si aquestes llibertats es veuen amenaçades o directament prohibides. Aquest és Joan Laporta, i això és el que li ha passat per ser el que és i per fer el que ha fet. Que els espanyols l’odiïn, forma part, també, de la normalitat, perquè el veuen com l’amenaça que realment és. Que entre els catalans n’hi hagi tants que no el puguin veure només s’explica a través de la ràbia que general la impotència, i del ressentiment que molts acumulen cada vegada que la determinació del president Laporta posa en evidència la misèria de molts, de massa catalans, que sempre li giren l’esquena a la nació quan la nació els reclama.

  Dit això, cal dir que la gran lliçó que ens ofereix tot aquest episodi és que davant de tots els atacs -i han estat molts, i brutals, i salvatges- és que no rendir-se té els seus avantatges. La gran lliçó és que si la teva posició és noble i digna i l’aguantes, al final la tempesta sempre amaina i tu has estat més fort que la tempesta. La gran lliçó, en definitiva, és que tota aquesta covardia que aconsellen moltes frases fetes i dites catalanes -i tanta gent en nom de la prudència- ens empobreix i ens pobreix i ens fa mentalment tan febles que sempre acabem pensant que la victòria no és possible. I sí que ho és, i sí que ho és si no et rendeixes, si aguantes, si dónes la cara encara que et bufetegin, si poses accents de llum en les coses que estimes. President Laporta, gràcies en nom de Catalunya”.

 20. Quan algu diu “el president” el primer que em ve al cap es el Laporta! Tot i la victoria del Madrid, aquesta nit he dormint mes tranquil… Espero que amaini una mica tot plegat.

  Aixo dels embaucadors es insuportable…

 21. Avui “el Mundo deportivo” feia una mica de fàstic. Ni un puto article defensant el Laporta. Tot el contrari: constants insinuacions de que el recompte no s’ havia fet bé o s’ havia pogut manipular, que com que la votació era a mà alçada hi havia gent que es sentia cohibida…
  Que es fotin!

 22. No fa pas gaire temps, el director del Mundo Deportivo va dir que ells eren el diari esportiu per “barcelonistes moderats”. La cosa sona bastant estranya, però ho deia en contraposició a un suposat barcelonisme de sonats i flipats encapçalat per l’Sport. Aquell que a la mínima vesteix els possibles fitxatges amb la samarreta en portada, canta l’alirón per un partit guanyat, es caga en l’àrbit abans de començar o demana la dimissió del president per un còrner en contra.
  A mi també em semblava que en termes futbolístics “el Mundo” era més raonable que “l’Sport”. El problema va ser que no me’n vaig enrecordar de que allà on els espanyols escriuen “moderació i pluralitat”, en realitat hi posa “Espanya, Espanya, Espanya”.

 23. Era top secret, però ara ja ho podem dir perquè la cosa se n’ha anat a prendre pel sac: el senyor de les porres tenia concertada una entrevista en exclusiva del nostre bloc amb el president, però, finalment, els de l’Sport han fet valer la seva força i s’han emportat l’aigua cap al seu molí.

  A més, els molt cabrons publiquen la “nostra” entrevista traduïda al castellà i sense les preguntes i respostes més sucoses: totes aquelles que feien referència als embaucadors i a Espanya.

  Però buenu, si no teniu res millor a fer: http://www.sport.es/default.asp?idpublicacio_PK=44&idioma=CAS&idnoticia_PK=541682&idseccio_PK=803

 24. Les terres de l’Ebre també estan plenes d’embaucadors que diuen que són del Barça però no ho són. Ahir van aprofitar la patxanga de la Copa Catalunya per esbroncar el nostru president. I quina culpa hi tenia ell? Tots aquells que cridaven ahir a Sant Carles de la Ràpita saben qui és el Ricardo Campoy? El president de la Federació sí que està fet un bon pàjaru! Però la crosta barcelonista aprofita qualsevol excusa per ensenyar les dents.

 25. Clar que sí, president: http://esports.e-noticies.cat/laporta-es-nega-a-contestar-en-castella-20995.html

  On s’és vist parlar en castellà a Gòsol! Com diuen aquelles tres paraules sàvies: en català, collons!

  Per cert, quin punt de la capital dels Països Berguedans acollirà la pròxima junta itinerant del FCB? El “merenderu” de la Font Negra? El Casino? El Núria? El Negre? La Granja?

  Tenim un mes per preparar la pancarta de rebuda al president. Proposo que digui: “a Berga no som embaucadors”.

  També estaria bé colar-nos a la reunió de la junta per fer saber al president quines són les nostres inquietuds blaugranes: el Xavi no ens cau massa bé, l’Alves tampoc, és indispensable que torni l’Oleguer, canviar el patrocini d’unicef pel de “puta espanya”…

 26. Hòstia, que gran! La pancarta de “A Berga no som embaucadors” és genial, m’encanta! Si finalment es fa, jo ja hi poso la pintura!

  El patrocini també podria ser “Bojan és serbi, collons!”

 27. Paraules de Sostres:

  “Als covards que van abandonar Laporta perquè el projecte estava esgotat. Als imbècils que deien que no podrien aguantar la pressió. Als traïdors que s’aprofitaren dels seus moments delicats per mirar de promocionar llur candidatura. A la xusma que Núñez va fer que sempre envoltés el Barça. A la xusma espontània, a la premeditada xusma espanyolista. Als que digueren que la moció era un acte d’higiene democràtica. Als que volen el Barça reduït a comissió i Catalunya a província. Als que demanaren “Laporta, dimissió”.

  Als qui el van deixar més sol que la una. Als que no s’estimen cap destí, als que no tenen esperança. A tots aquests miserables. A totes aquestes rates. A tots aquests perdedors que ni amb tota llur misèria han pogut derrotar un sol home. Una sola dignitat, que resum la dignitat d’un poble. A tota la immundícia que acumulen. A totes les vegades que han mirat de dissimular que en el fons ens odien. A tota la ràbia repugnant contra el Barça i contra Catalunya. 5 a 0. Només és futbol, diran, però ja sabeu que jo faig allò tan lleig de barrejar futbol amb política. 5 a 0. Un altre 5 a 0 del Barça de Laporta. Una altra victòria amb dedicatòria. I una mica més derrotats els miserables”.

 28. Marcel no et deixis embaucar el Bojan és espanyol com tots, o gairebé tots.
  El lema hauria de ser el de sempre

  ESPANYOLS GO HOME!!

 29. Avui arriba a Berga el president del nostru club i la Junta Directiva del Barça. Ja tenim la pancarta a punt?

 30. L’he vist!! Per favor! El món està boig! Vinga càmeres i flashos disparant-se… i tot per un tio que ai senyor… és un tap de bassa!!!
  Aquest mundillu és tan pedant…
  M’ha estranyat no veure cap seguidor fanàtic d’aquest blog a la barana fent el xafarder?!

 31. Disculpeu fidels seguidors, però no em sé estar de passar-vos la relació de cotxes que porten la directiva del Barça:
  – 2 mercedes (el model no us el puc precisar, però el xasis brilla fort i són dels que necessites 2 places de cotxe utilitari per aparcar-los)
  – 1 porche esportiu
  – 1 porche Cayenne
  – 1 audi A8
  – 3 audi A6
  – 1 audi A4

  Qui es dóna més?

 32. Anna F, embaucadora! No caigan en la trampa!

  Senyor de les porres, ordre a la sala. Que algú faci callar a aquesta enviada especial del “Mundo Deportivo” a la “bonita y pintoresca localidad de Berga, capital del Bergadán”.

  Xavi, respecte la pancarta “A Berga no som embaucadors”, he de dir que el mindundi em va jurar que se’n cuidava ell, però suposo que ha vist que començava a ploure i no ha trigat gaire a buscar refugi en algun bar. És un miserable.

 33. Totalment d’acord amb el Sergi!!!!

  Que passa??? El Laporta “es el president”. Nomes faltaria que no hi hagues gent!! a mi m’hagues fet molta gracia ser-hi.

  L’admiracio i el reconeixement per la gent que ho fa be, estan mes que justificats. Aqui Berga som molt mes ben parits, eh? va home va!

  No entenc les critiques al cotxe… osti, es el president del Barca! no pas anar amb un cotxe loser com el meu…

 34. Notícia extreta literalment del diari Sport (mai amb el Barça!)

  “Nos hacéis sentir como un habitante más del Berguedà. Quería agradecer la posibilidad de celebrar la Junta en Berga. Es una experiencia maravillosa subir aquí, cerca de la cordillera de Caralt y del Pedraforca. Éste es un país que se hace querer”, respondió Laporta.

  La novetat és en el nou nom que li han donat a la nostra bonica serralada que ens protegeix del vent del nord: “Caralt”.

  Embaucadors!!

 35. Sí, força Laporta… però qui sap fins quan aguantarà! He vist les imatges del partidet que van jugar al Miniestadi abans del Barça-Madrit entre els directius i estava teixonet, eh… Al final, s’ha complert la profecia: “M’estic posant com un bacó! Que n’aprenguin!”

 36. Força Laporta!

  O… força Bosch? Els del diari digital DIRECTE.CAT, en el seu apartat “Punt de mira” expliquen que l’exdirector del diari Avui i exconductor del programa “El món a RAC-1”, Xavier Bosch, podria estar disposat a liderar un projecte per ser el nou president del nostru club!

  http://www.directe.cat/punt-de-mira/bosch-vol-la-presidencia-del-barca-12783

 37. Una altra vegada… Suposo que devia tocar. Algú deia que aquest any, havent anat tot bé, no s’hi atrevirien. Altres sabíem que sí, que era qüestió de temps.
  Res, el mateix guió de sempre. Algun periodista brillant s’inventa/destapa/descobreix una informació fortíííííssima que implica directament… el president Laporta. És igual que el tema tingui la més mínima importància o no, perquè la gentussa embaucadora se’n cuida de fer créixer la bola.
  Aquesta tarda he sentit un tal Raül Llimós de RAC 1 (Grup Godó, ni oblit ni perdó) pontificant sobre la gravetat del tema, dient que tot fa no sé quanta pudor, que els “sandristes” han d’estar contents… En resum, que no cal fer eleccions perquè està clar. Ell ho ha decidit. N’estic fart d’aquests individus. Dels periodistes esportius i dels altres. Ningú té collons d’investigar cap administració sociata o fundació sangonera pròxima, però no deixen d’estirar cap fil d’un dels nostres. Que valents, perdiodistets! Quins subnormals.

 38. El president mai ens fa quedar malament. Avui ha explicat de què va la història. Textualment, que li tenen ganes a la seva junta (enveja pels èxits) i a ell personalment (per les idees). I també que no tenen res a pelar. Si el voleu sentir en acció:

  http://www.elmundodeportivo.es/gen/20090926/53793154246/noticia/laporta-muestra-su-total-confianza-en-joan-oliver.html

 39. President, això sí que és un braguetassu! http://comunicacio.e-noticies.cat/telecinco-relaciona-laporta-amb-una-aristocrata-espanyola-39749.html

  Si ho diuen Tele 5 i e-notícies, segur que és veritat.

 40. El Bartomeu Muñoz Pretòria diu que el Laporta és un mal educat i un fill de puta. Que es podreixi a la presó. Sociata, corrupte (redundància?), de l’Espanyol i garrulu. Molt garrulu: ell mateix diu que no sap enviar missatges de mòbil! http://politica.e-noticies.cat/el-fill-de-puta-de-laporta-es-un-maleducat-41175.html

  Per amenitzar la notícia, res millor que l’ “Hem pillat molt” del Polònia: http://www.youtube.com/watch?v=eB1Pmz1UCWw

 41. “El llegat de Laporta”, el programa que van emetre al 33 – a altes hores i sense dir-ho gaire – el 30 de juny, l’últim dia del mandat del millor president de la història del Barça. Gràcies per aquests 7 anys.
  http://www.tv3.cat/videos/2996970/El-llegat-de-Laporta

 42. Va estar mooolt be el programa. Feia emocionar i tot!

  Per cert avui he llegit que el Rosell no anira a la manifestacio del 10 de Juliol… osti com trobarem a faltar el Laporta…. estic acollonit i tot!!

 43. El Sandro dels collons ha començat comportant-se com un imbècil fill de puta:

  – Demandar el president Laporta
  – Col·locar gratuïtament el castellà al discurs d’investidura
  – Fer una visita vergonyosa al president d’Extremadura a demanar perdó (de què?)
  – Eliminar això del Cruyff (m’és igual, però demostra quin és el tarannà)
  – Anar a mamar-li la polla als sociates, a banda i banda de la plaça de Sant Jaume

  Això serà insuportable.

 44. Per sort, diu que no tornarà a parlar en roda de premsa fins per Nadal (?!).
  Deu ser per allò de la transparència…

  Això sí, no hi ha dubte que la seva xusma sabrà estar al nivell garrulu esperat, amb el rabiós del Toni Freixa al capdavant.

 45. Ara que ja ho pot dir, ho crida ben fort: “El Mundo Deportivo és un diari fastigós”.
  Si voleu veure’l disparant contra el niu dels embaucadors, aneu directament al minut 9: http://www.youtube.com/watch?v=zoziXJaSszk

  President, necessito confessió: té tota la raó, però som dèbils. Molts dies baixo a la biblioteca… per llegir el Mundu.

Digues "algu"

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s