La música dels polítics

Coincidint amb els dies de l’any que sembla que totcristu està de vacances, en Xavi Tedó publica una secció diària a l’Avui anomenada L’iPod de… Es tracta de furgar entre les preferències musicals dels representants públics. Cada polític escull 10 cançons i explica breument els motius de cada tria.

Hi podem trobar les cançons de Jose Montilla, Artur Mas, Alícia Sánchez-Camacho, Joan Herrera, Joan Ferran, Oriol Pujol, Anna Simó, Daniel Sirera, José Corbacho, Raül Romeva, Lluís Recorder, Joan Ridao, Jordi Cornet, Jordi Guillot, Montserrat Tura, Felip Puig, Ernest Benach, Montserrat Nebrera.

Molt poc originals. Sound of silence, Satisfaction, Imagine, Every breath you take, Suzanne, L’Empordà, Boig per tu… i gairebé tots en diuen alguna d’en Llach perquè queda bé. Cap polític no escoltava els Pixies, els Ramones o la Polla? Quanta mediocritat!

Els populars tenen tela. A la Camacho l’haurien de tancar a la presó: tria Yellow Submarine dels Beatles! Si esculls una cançó dels Beatles i tries aquesta és que no hi plegues ben res! I Camacho: Woman no és dels Beatles. I Cornet, Imagine tampoc no és dels Beatles! No comparteixo gustos amb un altre popular: Daniel Sirera. En canvi, Nebrera m’ha sorprès. Els que tenen més mal gust són Corbacho i Cornet.

El Ridao escolta el Sagi Rei, al Benach li agrada Manà, el Felip Puig és un fan de Sinatra, el Sirera de Serrat (3 de les 10 cançons escollides són del Joan Manuel) i el Guillot tria Cannabis d’Ska-p. Diga’m què escoltes i et diré qui ets.

Xavi Vinil

Anuncis

6 comentaris to “La música dels polítics”

 1. Tens raó Xavi: en la seva tria musical, la majoria de polítics se’ns mostren poc originals i políticament molt “correctes” (dir Serrat i Llach a la vegada per tenir a tothom content).

  Si he de destacar alguna cosa, diria que comparteixo dues cançonetes amb el Benach: “Mots” dels Esquirols i “Cançó a Mahalta” del Llach.

  Algú s’atreveix a confessar el seu particular top ten musical?

 2. Sempre igual aquests polítics; Paraules correctes, música correcte, Hobbies correctes, monogàmia, ara una foto amb un nen… Són uns fills de puta.
  Ni un putu grup novedós. Ni un putu grup arriscat. Res.
  Sergi, si em demanes un “top ten” m’ estàs fotent una putada. Necessitaria molts dies per rumiar-ne un i segurament l’ endemà ja hauria canviat la meva opinió al respecte. De totes maneres hi pensaré.

 3. Segur que m’equivoco (això de fer llistes és complicat) però aquí teniu les 10 cançons que no han sonat mai a La Granja:
  1. “Too much love to kill you” Queen
  2. “A Dios le pido” Juanes
  3. “The Final Countdown” Europe
  4. “Clavado en un bar” Maná
  5. “Volverá” El canto del loco
  6. “El Cacu és calvu”
  7. “Una estona de cel” Els Pets
  8. “Welcome to my life” Simple plan
  9. “Sweet Caroline” Neil Diamond
  10. “L’única diferència” Feliu Ventura

 4. Sí, bastant penosos, tots plegats. Dir algunes cançons més o menys raonables i que no quedis com un garrulu, encara que no les hagis sentit en ta puta vida.
  Però és que ser sincer tampoc és garantia de res. Per exemple, el burru del Guillot (més de 50 anys, Iniciativa) diu que escolta “Cannabis” d’Ska-p. Molt bé. El problema és que m’ho crec i em fa mal imaginar-me la pena que deu parir pseudoballant-la.
  Això sense tenir en compte el que em va venir al cap el dia que van començar a fer això. Algú es creu que “llumeneres” com el Corbacho saben què collons és un iPod?

 5. La portaveu d’ICV Dolors Camats no surt de la mediocritat general avui: http://paper.avui.cat/article/politica/136789/supertrampera/ecosocialista.html
  Escull els classiquíssims Bon dia, With or without you o Every breath you take.
  Una aposta musical covarda i miserable com la postura del seu partit a Madrid.

 6. Així que la Nebrera tenia una enganxina dels Països Catalans i un pin del Che… Catalunya va perdre una Guillermina Mota en potència, una Cesk Freixas de l’escenari, i el PP va guanyar una màrtir, una kamikaze de les causes perdudes.

  Ja m’agradaria veure’ns a molts de nosaltres d’aquí a uns anys: encara direm que escoltàvem Baute, Bisbal, El Koala, el Chikiliquatre… per semblar molt bemparits amb les noies de 17 anys que diu el Sostres…

Digues "algu"

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s