Athanagia 2006. Hyper Olympics

Ha estat un estiu de jocs olímpics i paralímpics així  que aprofitarem per recordar un joc d’atletisme. L’Hyper Olympics (o Track & Field en versió americana) és un joc bastant primitiu, de l’any 1983, la meva quinta. El primer era per màquines recreatives i disposava de 6 pantalles diferents: cadascuna era un esport diferent i per passar a la següent s’havia d’aconseguir una marca mínima. Les proves eren els 100 metres llisos, salt de longitud, llançament de javelina, 110 metres tanques i salt d’altura. En acabar el joc es tornava a començar amb unes marques mínimes molt més exigents. Les millors marques de cada prova quedaven registrades per passar a la posteritat.
A la pantalla controlàvem un atleta bigotut. Tenia una simplicitat màxima, amb només dos miserables botons. Un per correr i/o agafar embranzida; va donar lloc a la tècnica d’apretar un botonet el màxim nombre de vegades per segon, el “button smashing”. Cal posar èmfasi en que apretar moltes vegades un sol botó no significa apretar-lo molt fort fins a destrossar-lo, encara que una cosa acabés portant a l’altra. Jugar-hi més estona del compte podia provocar lesions i tremolors a les mans. El segon botó per controlar l’angle dels salts i llançaments. Per la cerimònia del pòdium es van pagar els drets de la coneguda banda sonora de “Carros de foc”.
Si voleu entrenar els vostres dits perquè siguin més ràpids que les cames de l’Ussain Bolt i superin els millors salts del Javier Sotomayor podeu seguir aquestes instruccions per instal·lar-vos l’Hyper Olympics al vostre ordinador. Hi ha diferents passos, però fins i tot jo me n’he sortit. L’emulador (simulador) de màquines recreatives també us podrà servir per jugar a altres jocs sense gastar-vos les monedes de 5 duros i sense el temor que alguna banda de quillots us intimidi.

Parce

3 comentaris to “Athanagia 2006. Hyper Olympics”

  1. Amic Pax, l’allau de comentaris suggereix que cap persona alfabetitzada ha jugat mai a aquesta merda de joc. De fet, diria que tu tampoc vas arribar a jugar-hi.

    • Ostia Aleix fa dos anys que vas escriure això i la veritat no recordava haver-lo llegit, però m’estic partin el cul de tal manera!!! i iencara…..

  2. Molt bon article d’un joc que tan vas poder jugar a la Athanagia com al Jockey. Hi havia la técnica del encenador q tmb funcionaba molt, almenys si no et volies cardar el canal càrpia enlaire. Per corre, crec recordar, que eren dos botons q tenies de premer un i després l’altre.

    SALUT

Digues "algu"

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s