Objectiu pastorets

A mitjans d’octubre ja es podrà veure a la tele3 el primer dels programes d’Objectiu pastorets. Aquest programa pretén trobar els protagonistes d’una obra de Pastorets (escrita expressament per Bru de Sala) entre els actors del teatre amateur que fan o han fet Pastorets a diversos llocs de Catalunya. El directors de l’espectacle són Abel Folk i Joan Riedweg i el guió i la presentació van a càrrec de Roger de Gràcia. El 15 i el 16 de desembre es faran les representacions que es podran veure per TV3 o en directe al teatre.

Aquests últims 15 dies s’han fet els càstings al Teatre Poliorama. Hi ha acudit moltíssima gent de tota Catalunya. Els Pastorets de Berga hi han enviat els seus representants. I La Granja també. A la web del programa podeu veure 15 segons de cada càsting. Cinc berguedans han superat la primera selecció i estan entre els 60 que han quedat. Molta merda.

Xavi Pastoret

One Comment to “Objectiu pastorets”

  1. Tots cinc estan molt macus… però ¿per què, en comptes de dir qui són i què fan, no feien un tros de “Els Paztudets”? Segur que guanyem el càsting i ens passen directament a l’elenc final!

    Igualment, molta merda a tots i a veure quan sentim el Ferran després de Ventdelplà bramant: “Oh, del cel, caiguts arcàngels, habitants d’aquesta tomba eternal en què les ires del cel per sempre s’enfonsen…!” i després el Soler dient: “Talleu, és bona!”

Digues "algu"

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s