Sons de Patum

sons de patum 200 x 100Ahir es va presentar a Berga el projecte d’enregistrament del Paisatge sonor de la Patum. Com s’explica al bloc, es tracta d’un recull dels ambients sonors de la festa des del dia de l’Ascensió fins al dilluns a la matinada.

La iniciativa neix amb dos objectius. El primer és preservar i documentar el patrimoni sonor de la festa. El segon té caràcter divulgatiu. A tots els berguedans ens agradaria tenir una capseta amb la olor de Patum, que la poguéssim obrir i la poguéssim sentir des de qualsevol lloc. Amb les olors, la tecnologia encara no ho permet. Però en canvi sí que és possible fer-ho amb els sons, publicant a Internet un mapa sonor.

El Paisatge sonor de la Patum vol ser un projecte col.lectiu en el qual tothom pugui participar proposant sons a enregistrar. Sons relacionats amb les comparses, ambients de carrers i places, curiositats, gent que recorda altres temps, sons que cregueu que estan en perill d’extinció o, fins i tot, propostes experimentals. Per participar, només cal anar al bloc que s’ha creat amb aquesta finalitat i explicar les vostres idees.

Mill

Anuncis

One Comment to “Sons de Patum”

Digues "algu"

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s