200.000 visites

Aquests dies de Patum, algú, sense saber-ho, i sent protagonista d’un fet molt poc important, ha sigut la visita 200.000 que rep el nostru bloc des que som wordpress. El dia 15 d’octubre del 2008 celebràvem la visita 100.000. Ara ja en tenim cent mil més. Si sumem les dues xifres, el resultat és de dues-centes mil visites.

Dit així, la xifra sembla molt grossa. Potser no ho és tant. Potser no som pas gaires els que cada dia traiem el cap per aquí. Potser sempre som els mateixos quatre matats que no tenim res millor a fer.

Això sí, som constants. L’any 2008, la mitjana de visites diàries fou de 443. Aquest 2009, de moment, la xifra és de 432. Crisi! Crisi! Hem perdut 11 visites diàries. És gravíssim. On han anat a parar? Al bar? Al Facebook? Al marca.com?

I com es reparteixen aquestes visites? Destacarem les 10 entrades més visitades del bloc: 1) La Patum 2008 en directe. 2) 3a Lliga Porrera. 3) La Patum 2009 en directe. 4) El poema de Nadal. 5) Concurs de cartells de Patum 2009. 6) Terra de bolets. 7) Memòria desaprofitada. 8) El que més m’agrada. 9) La Granja al món. 10) Les princeses de TV3.

A prop del top ten, hi trobem altres entrades que, en el seu moment, generaren un bonic ambient: Crosta, Anar de putes… una llarga història, Ho veurem mai?, Dissabte de passacarrers, Això serà una festa!, Salvar els mots, No m’interessa res més que el Barça, Tinc dos amics que juguen al Barça, Quan érem camells, No m’agrada el Bruce o Força Laporta!

I com es fa per arribar a aquest bloc? Molt fàcil, pots entrar-hi a través de la nostra adreça o pots fer drecera buscant tetes, follando Berga, polles grans o Can Abidal, colònia tèxtil de Can Abidal a Cal senyor Google.

El mindundi del Senyor de les Porres

Anuncis

60 comentaris to “200.000 visites”

 1. El que té collons és que s’arribi al bloc posant “follando Berga”! Quan tothom sap que follar a Berga no és un pecat; és un miracle!

 2. Per moltes visites més senyor bloc!!! En plena era Facebook el “nostru” bloc aquí, aguantant com un valent!!

  Endavant!

 3. Pregunta adreçada al Senyor de les Porres o al Mindundi: quin pressupost té el nostru bloc? A quant es paga l’entrada feta? Ho dic perquè ara he llegit que el bloc de l’alcalde de Barcelona -que és divertidíssim- costa 315.000 eurus anuals al contribuent barceloní. Més informació a http://mes-edicions.e-noticies.cat/barcelones/el-blog-de-lalcalde-el-fan-sis-persones-30626.html

  Si voleu mirar-vos “aquest diàleg compartit entre l’alcalde i tu” on hi treballen sis persones, http://www.blogbarcelona.cat/main.do?dispatch=getMain

 4. Oju amb les dreceres que la gent continua agafant per arribar depresset al nostru bloc. Ahir, algú va visitar-nos després de demanar al senyor Google que li busqués “Mari Pau Huguet puta”.

 5. Alerta!!!! ja fa dies, de fet tot el mes de juliol, que l’RSS del bloc no xuta i no actualitza… Pels que no entrem a la pagina es un rotllo… Per cert, el de comentaris si que va be.

  Apa, quadern d’estiu pel mindundi del Senyor de les Porres abans no comenci la nova temporada de futbol.

 6. No xuta l’RSS? Jo diria que no hi ha cap problema. A mi em funciona tant el dels comentaris com el de les entrades. No hem canviat res. Potser “és d’ells”.
  El mindundi d’aquests temes no hi entén. Ell fa més el tema d’analitzar les etadístiques dels visitants i les parauletes que posen al google per arribar a aquest bloc.

 7. Ah…. doncs deu ser d’ells (que vol dir jo…) he he! ja mirare a vore que em passa… al loro!!

  Merci per la resposta tant rapida. Molt bo el servei d’atencio al client! he he. No es de nit a l’India ja?? treballar tant no es bo.

 8. Alguna cosa us inquieta? Un neguit us torba la tranquil·litat? Teniu un dubte? Bloc de la Granja “solutions”. Ahir, algú va entrar a la nostra càlida llar buscant ajuda: “sóc nou en anar de putes”. No és gaire difícil endevinar a quin raconet va anar a parar: http://lagranjaberga.wordpress.com/2008/11/24/anar-de-putes-una-llarga-historia/

 9. Tots els camins, fins i tot els del Senyor, porten al nostru blog. Ahir, algú va trobar-nos buscant “horari misses Berguedà”.

 10. El poble ja no es refia de la Viquipèdia, l’Sport.es, les oficines de turisme ni de les pàgines de les putes dels diaris. La gent que busca informació rigorosa i de qualitat -sigui del tema que sigui- ve a veure’ns a nosaltres. Aquests dies, el blog de la Granja ha acollit a visitants de tota mena. Des del que necessitava saber alguna cosa de l’àrbit Undiano Mallenco fins al que cercava informació de “noies per follar al Berguedà”.

 11. “mujeres desesperadas en busca de berga”. Què buscaven aquestes histèriques que ahir van entrar al nostru blog: com arribar al nostre collons de ciutat o objectiu tranca?

 12. Un dia d’aquests ens tancaran el blog: buscant atrocitats per l’internet, molta gent va a parar a la nostra casa gran. Ahir, algú va engegar l’ordinador per intentar trobar una informació/imatge/vés a saber què molt concreta: “Bibiana Ballbé mamada”. El Mindundi té un dubte: l’individu de la mamada buscava la Bibiana en ple exercici de “limpieza de sable” (com diria el Torrente) o una imatge on poder observar l’aspecte de la noia després d’haver-se begut la bonica xifra de 14 quintus?

 13. Aquests dies, de navegants despistats que vénen a espetegar al nostre blog buscant vés a saber què en tenim de dues menes: els que volen omplir la cistella escrivint “on trobar bolets” o “bolets bergada” al google i també continuem rebent els visitants de sempre: els que entren a La Granja buscant “tetes”, “putas berga” i altres coses més estranyes. Per exemple “noia de berga busca noi sexe nòvio”. L’ha trobat?

 14. Sin novedad en el frente. La gent segueix entrant al nostru blog buscant rovellons i… llenegues. Dos exemples d’ahir mateix: “este año en Berga avio rovellones?” i “tias en berga que quieran follar”.

 15. Ahir, algú va arribar al nostru blog buscant, desesperadament, en algun racó de l’internet, alguna informació o referència a Ezaki Badou. Aquí va trobar això: http://lagranjaberga.wordpress.com/2008/05/08/porra-barca-mallorca/

  Que no sabeu qui és l’Ezaki Badou? Garruls. És o era un home marroquí que va jugar uns quants anys de porter amb el Mallorca. I, oju al datu, va ser el primer porter de la Lliga capaç d’aturar un penal al Koeman.

  També ahir mateix, algú altre va venir-nos a veure buscant una cosa molt més difícil de trobar: “estacions de tren del Berguedà”.

  – Ho sento, però no la podem ajudar.
  – Per què no? Que no tenen els horaris de pas del tren per les diferents estacions de la comarca?
  – No els tenim no… Ni estacions tampoc. Ni tren. Aquí som així.

 16. Faré una mica de mindundi.
  En temps de bolets, la gent els busca pel Google. Un frissat ha posat “donde se estan cojiendo bolets ya” i ha anat a parar a aquest bloc.
  Amb altres paraules clau com “on trobar bolets”, “rovello”, “bolets en berga” i totes les variables, han anat a parar a les entrades de Terra de bolets i Bolets virtuals.

 17. Jefe, no em prenguis la feina! Lo què hauries de parir és buscar una subvenció de 25.000 eurus perquè el Mindundi pugui dedicar un any de la seva vida a preparar un d’aquests informes inútils que ara s’han posat de moda.

  El tema de l’estudi hauria de ser el següent: buscar el perfil de la gent que entra a aquest blog. Veient les maneres tan estranyes que la gent utilitza per venir-nos a veure, em sembla que el perfil que ens sortiria ens dibuixaria un ésser molt estrany: una mena de monstre puteru i futboleru de 7 caps, 3 tetes i amb una súper tranca incorporada.

  Ahir mateix, per posar uns exemples, a part del ja tradicional “putas berga”, el blog va rebre a gent que buscava coses com “enfermedades de Berga”, “don simón y garrafunkel”, “hola tomàtic”, “quants anys trigues a ser mosso” o un simple i molt nostrat “collons”.

 18. Mindundi, amb el teu permís.
  La notícia és que Terra de bolets s’acaba de situar en la segona posició com a entrada més vista en la història d’aquest bloc. La cosa queda així:
  1- La Patum 2008 en directe
  2- Terra de bolets
  3- La Patum 2009 en directe per Internet
  4- El poema de Nadal
  5- Concurs de cartells de Patum 2009

 19. Muchas visitas vienen de hipócritas que dicen que son del bloc y no lo son!

  No és que sigui cap sorpresa, perquè el pes dels visitants foranis que arriben googlejant inclina la balança, però no deixa de ser curiós que cap de les entrades més participades per la gent del bar aparegui al rànking.
  Queda clar que les nostres entrades més apreciades (política de bar, futbol, ties, putes, porres…) són de consum bàsicament intern. I que així sigui!

 20. Ser o no ser? Blog o bloc? http://www.avui.cat/cat/notices/2009/10/el_bloc_i_el_blog_74173.php

  Fa petar l’Empar Moliner aquesta i la seva columna! Mill: dos negroni, un per mi i un per l’Amparoooooo!

 21. Blog! Els del Termcat també s’equivoquen…

 22. La festa continua: la gent segueix arribant al nostru blog/bloc des de totes bandes. Qui busca alguna cosa relacionada amb els bolets -“com dessecar camagrocs”, “bolets corcats” o “on trobar molts rovellons”- sembla que només ens tingui a nosaltres (potser que anem pensant en fer una web del món del bolet), i als que estan interessats en altres temes culturals -putes, futbol i vida nocturna- tampoc els deixem desemparats: entre ahir i avui, hem rebut visitants a la recerca de “tangues” i “tetes de noia” i també algun encuriosit en saber més d’una dita que ens pensàvem que era nostra, només nostra i massa nostra: “follar a Lleida no és pecat, és un miracle”.

 23. La pregunta que em faig és: “Tetes de noia”? És com si diguéssim: “Penis de noi”, oi? En fi…

 24. Oju, algú us vigila. O potser no. Potser sou vosaltres els que us busqueu a vosaltres mateixos fent allò tan patètic d’escriure el propi nom al google. Si és així, us he enxampat. Al Mindundi no se li escapa res. Fa temps, algú va arribar al nostru blog buscant “Marc Rossinyol”. Un dia d’aquests, algú va entrar cercant “sergi serra uró berga”. I fa poques hores ens ha visitat alguna cosa que ha escrit “la granja ce berga parce” al google dels collons. Si no sou vosaltres mateixos els que us heu buscat i trobat, aleshores l’explicació més raonable que se m’acudeix és que darrere aquestes recerques sospitoses hi ha algunes ties boníssimes que estan buscant informació dels homes del bar a través de l’internet i que, buscant buscant, han arribat fins aquí. Princeses, no us compliqueu tant la vida. Si voleu veure aquests individus, els trobareu al bar.

  D’altra banda, en aquests dies sense futbol, i malgrat que el bar estava tancat, el poble ha seguit entrant a La Granja. “Putes, meuques, prostitutes”, “fotos Ablanedo” i “gos punki” són algunes de les visites més entretingudes que hem tingut.

 25. Això de les auditories a can Barça ha creat precedent al bloc.
  A mi no m’ embauqueu.
  I a sobre creant falses il·lusions.

 26. El Mindundi s’ho passa molt bé treballant. Li agrada això de buscar i remenar les googlejades que condueixen el poble fins al nostru blog. Aquests últims dies, bona collita: demanda d’informacions de Berga que no es troben enlloc (“horari de misses Berga”, “centre de desintoxicació berga” o “killus berga”) i altres dèries de tota mena: “segestion”, “trobar companys de mili 1988”, “em clavo al setè whisky” (quin mamat!), “patun”, “valderrama y michel” i “on trobar bolets el 17 d’octubre”.

 27. Òstia! Cada dia n’hi ha de millors!! El/la de les misses espero que no hagi anat a parar a “Anar de putes.. una llarga història”.

 28. Ja tenim el “finde” aquí (Yes, weekend, com deia aquell) i toca repassar la collita de la setmana: quines són les dreceres més estranyes que ha agafat el poble, aquesta última setmana, per arribar al nostru blog?

  Semblava que la cosa presentava poques novetats -“collons”, “noies amb tetes”, “bulets en busca par rasos de pagera”-, però en tenim una que déu n’hi do. Passa, directament, a formar part del top 10 (o del podi) de les bestieses escrites al google que han conduït -com pot ser?- algú fins aquí. L’atrocitat en qüestió és… “per quin forat sa de ficar la polla”. Ten points.

 29. Algú pot contestar a aquesta pregunta, siusplau? És per no deixar dubtes a la gent que busca per la xarxa. Tu Kiku no contestis…

 30. Jo aquesta no me la sé, ho sento.

 31. El que em sorprèn no és la pregunta en si, sinó com collons aquesta pregunta l’ha portat fins aquí!

 32. El Mindundi està preocupat: la cosa se’ns descontrola. Fins no fa gaire, quan repassava les paraules que utilitza el poble per trobar-nos, de sorpreses i atrocitats només en veia de tant en tant. Ara, en canvi, cada dia troba noves perles. Maneres molt recargolades d’arribar fins aquí. Aquests últims dies, per exemple, ens han arribat visitants procedents de googlejades com “voll damm”, “txigrinsky coctel”, “sóc català i res més”, “cova del Massana”, “berga drogues”, “bones mamelles” o “tetesputas.com”.

 33. Considero que el Mindundi del Senyor de les Polles hauria d’excloure d’aquest llistat les fórmules que ha fet servir ell mateix per accedir al bloc. No s’hi val! No us penseu que ho digui per “berga drogues” o “bones mamelles”. Tampoc per la memorable busca que hi ha 5 comentaris més amunt. Ho dic per lo de “cova del Massana”. Dubto que ningú més al món estigui preocupat per aquest tema. Clar que, ara que hi penso, també podria haver estat el company piki… No ho sé.

 34. Continua el festival de googlejades curioses: el dia que el Barça va jugar a León, més d’un individu va arribar fins aquí buscant informació del partit Barça-“Cultura/l lionesa”. Amb ‘i’! Aquell mateix dia, algú altre va escriure al google el seu dubte/indignació: “per què no fan caçadors de bolets avui?”.

  Altres buscaven informacions més concretes: “Súria”, “Anna Rius” o “tens foc?”.
  I, evidentment, han seguit visitant-nos persones a la recerca de putes (aquest cop a la catalana: escrivint putes en lloc de putas): “putes a berga” i “putes a puig-reig”.

  Aquestes googlejades i les que vindran ja no opten al 1r trofeiu EG,N? Hauran d’esperar a la segona edició per veure si són premiades.

 35. Quan organitzem el 2n trofeiu EG,N?, el Mindundi tindrà molta feina: del molt material que arriba cada setmana n’haurà d’extreure els 13 candidats a guanyar el premi.

  Aquests dies, una mica de putes (“casa de putes de luxe a Barcelona”); recerca i captura d’un dels nostres homes (“torraxic”) i diversos molt diversos: “furia española”, “colacao”, “rumores sobre raquel sans”, “alcohol”, “anasagasti” o “traumes infantils per mossegades de gos”.

 36. Suposo que buscant “torraxic” els ha sortit un superlíder sòlid de la Lliga Porrera, admirat a totes les porres i porretes del Berguedà Centre…

 37. El poble segueix acudint en massa al nostru blog seguint les recomanacions d’un dels nostres millors proveidors: Cal senyor Google.

  Ens arriba de tot. I tot vol dir tot. Des de gent interessada en qüestions d’alta volada -“què és el Barça?” o “per què m’agrada el futbol?”- fins als més sentimentals: “paraules romàntiques”, “la nostra història d’amor” o “laura conejero tetas”.

  També rebem visitants previsors i encuriosits que tenen molt clar què busquen: “batin”, “j b toshack” o “restaurants sopars de fi d’any”. Per contra, també ens arriben sol·licituds d’interpretació molt complicada: “quem foi estany vaques”.

  Per acabar, un record, i una abraçada, per als visitants que més deuen odiar la nostra casa gran. Ells busquen preus, horaris, noms, adreces, serveis, complements, etc. (dades concretes) i aquí només troben batalletes de quan els nostres avis anaven de putes.

 38. Els de cal Gugel són molt sostenibles: organitzen i reparteixen molt bé tota la merda de sol·licituds d’informació que reben. Els que busquen putes, cap a les pàgines guarres. Els que volen futbol, cap a les altres pàgines guarres. I els que no saben on enviar, ens els fan arribar a nosaltres. Aquests últims dies, per exemple, ens han visitat googlejades com: “guillem deu tot el dia dorm i beu”, “el setè whiskey” (no ens concretava si queda clavat aquí o no), “tu no princesa, tu no, tu ets diferent”, “mari pau huguet puta” (aquesta em sona), “preus nesquik colacao”, “què és el pamano”, “manxister” (molt bona aquesta) o un bell interrogant: “m’agrada el futbol o el Barça?”.

 39. Som la web de referència dels Països Berguedans. Si necessiteu saber alguna cosa de la nostra terra, veniu a veure’ns. Alguna cosa trobareu. Aquests últims dies, per exemple, ens han visitat buscadors de princeses (“imatges noies Berga” o “Berguedà noies”) i altra gent interessada en temes com “falangistes berguedà”, “pijos de berga”, “casa de putes a berga” o “can cigala puig-reig”.

  També ens han arribat googlejades que fan referència a temes no estrictament berguedans: “ous d’euga”, “a la merda tu a la merda jo”, “Sant Jaume d’Enveja” (el poble més sociata de Catalunya), “el transsiberià” (de moment no arriba fins aquí), “tot l’any hauria de ser nadal” (gilipollades les justes) o “cubates” (a mamar al bar).

 40. L’altre dia ens va arribar una googlejada gravíssima: “cruising en berga”. Què, croissants a Berga? Sí, molts (i de xocolata, si us plau), però no és això. El cruising és allò que ens explicava un dia el kiku: llocs de trobada on la gent que hi va ja sap què hi trobarà: donar i rebre. Pim, pam, pim, pam. Un dels centres de cruising més coneguts de Catalunya és “Txernòbil”, situat entre Sant Adrià de Besos i Badalona.

  A part d’això, també ens ha visitat gent amb inquietuds de tota mena: “puta madrid”, “vilada setleri” (què???), “undiano mallenco”, “PC Futbol 5”, “cal gitano Berga”, “com fer un pessebre”, “bibiana ballbé i albert om”, “finalitat de la colònia vidal” o “colònia industrial de berga”.

 41. Aquests últims dies, la collita de googlejades curioses ha anat així: “Abidal, l’home miracle”, “aforismes Fuster racismo”, “llenegueres a Catalunya”, “joc xonix”, “equipo de futbol shaktar doner”, “com fer aigua de València?”, “punki”, “braveheart escena quietos”, “cases rurals berga amb gos” o “com es pot trobar la vida en un xip?”.

 42. Què tenen en comú els buscadors de “bagasses perdudes”, “xandals retro adidas”, “llimacs com matar”, “voltor macu”, “calçotets Raül Llimós”, “a quin bar de Nova York puc veure el Barça” o “amics autocars atsa de manresa”? Que tots han vingut a parar, no em pregunteu com, al nostru blog. És ben bé que els camins del senyor Google són inescrutables.

 43. Aquesta setmana, tornem a tenir de tot: googlejades a la recerca de princeses de TV3 -“ariadna oltra guapa”, “mari pau huguet puta”, “elisabet carnicé capturas”, “bibiane ballbé follar/mamada”-; visitants interessats en temes tan concrets com “dones putas” o “gueis chupandosela” i més i més i més… i molt més. Per exemple, altres sol·licituds de temàtica sexual, però molt subtil, com “llegendes mercat de la boqueria” o “sant claus”; visitants més interessats en una altra mena de barraques -“fotos de munitis”, “Zamorano 1+8”-, demandes d’informació de la nostra comarca -“la barbarel·la”, “pobles abandonats del Berguedà”- i, per últim, altres googlejades que descol·loquen al Mindundi: “m’han regalat uns guants però no tinc mans” (i què vols que t’hi faci, fill meu?) o “mobiliario escolar”.

 44. El Mindundi ha guardat les millors googlejades de la setmana a les següents carpetes: 1. TOT LO QUÈ SERIA EL TEMA TETES -MOLTES TETES-, PUTES I ESCALFORETA (“trempar”, “vui veure noies em tetas enlaire”, “agnès busquets tetes”, “aida oset tetas”, “tetas ana boades” o “putas berguedanes”); 2. HEM TRAGAT MOLTA TELE (“sèrie de què vas?”, “escanyolit definició” o “ramon de les olives a la merda jo”); 3. SOM BERGUEDANS, COLLONS! (“pepito/u feixuc” i, una altra vegada!, “colònia abidal”); i 4. CADA LOCO CON SU TEMA (“pare noel mort”, “dormir cara avall”, “canvi climàtic fulles de plataner” o “nevades històriques a Catalunya”).

 45. Tot i que són dies de bon Nadal, bon any nou, petonets, bons desitjos i altres collonades d’aquest tipus, al nostru blog segueixen arribant atrocitats ben poc nadalenques. Les de sempre, però dites d’una altra manera. Per exemple: “putita tetude”, “estan bones”, “videos de parellas catalanas follan”, “lidia heredia sexy”, “calces nenes” o la ja tradicional “anar de putes”.

  Com que les portes de la nostra casa gran estan obertes de bat a bat, també ens vénen a visitar friquis a la recerca de coses molt estranyes: “transformar milibars en metres”, “lladres que maten de bones”, “vins del bergada”, “sí a la independència de Berga” o “gràcies per la meva intervenció”. Queda clar, doncs, que no tots els nostres visitants són puterus i/o calentorrus.

 46. Osti, “lladres que maten de bones”…. aquesta m’ha agradat

 47. De cara al “próspero año nuevo”, els nostres googlejadors segueixen tenint els mateixos desitjos de sempre: tetes i alegria. Exemples: “noies amb tetes”, “tetes rosa gámiz” o “les tetes més grans del món”. N’hi ha d’altres que no en tenen prou amb tocar teta. Ho volen tot. Buenu, volen a una dona en particular: “mari pau polvet” o “mari pau huguet polvet”.

  Aquests dies, també ens ha visitat un individu que es mou per la vida amb una ment tan recargolada com la del nostre Pax. Les googlejades el delaten: “espanyol Leverkusen” i “enderroc de Sarrià”.

  Per acabar aquest últim repàs de googlejades de l’any, unes quantes més de difícil classificació: “tarzan y su madre buscan piso en Alcobendas” (el Tarzán Puyol vol anar a viure a Alcobendas amb la seva mare? Que vol fitxar pel Getafe?), “per esmorzar Cacaolat”, “emma viladesau actriu”, “linx al berguedà”, “tens foc?” o “sé que si perdo vosaltres també perdeu”.

  El Mindundi us desitja un bon any 2010 carregat de googlejades gravíssimes.

 48. Any nou… i tot continua igual: “putas al bergueda”, “bones mamelles”, “agnes busquets tetas” o “fotos putas pageras” (???).

  Aquest dissabte, la gent del bar vam poder tornar a gaudir de la presència de la Marta del Cor de la Ciutat a tocar de la nostra barra, on tants quintus i gintònics hem demanat. Molt guapa la noia. Aquests últims dies, però, els nostres googlejadors no han buscat aquesta princesa de TV3. S’han centrat en senyores més maduretes: “raquel sans edat” i, una altra vegada, “emma viladesau”.

  Per acabar, les friquigooglejades de la setmana serien “ot el bruixot fans”, hematocrits baixar”, “www.libarpul.com” o “goran vucevic barça b”.

 49. Tetes, metralletes, senyoretes, princeses de TV3 i alguna coseta més. La collita de googlejades de la setmana ha anat així: “metralletas y tetas”, “putas bell-lloc”, “bones mamelles”, “sexe anal”, “follar elisabet carnicé” (el Mindundi no tolerarà pensaments impurs o autotocaments tot pensant en l’Elisabet), “anar de putes”, “Raquel Sans sexy” (ui, molt, sobretot quan parla de l’Afganistan o de la Comissió Europea), “agnès busquets pits” (el Mindundi comença a detectar una certa obsessió d’alguns individus googlejadors envers les tetes d’aquesta senyora casada) i “bibiana ballbé puta” (potser que aflaquem…).

  De les googlejades curioses sense tetes el Mindundi destaca “ingilberga”, “significado de pallanga” i “arxiu rcd espanyol”.

 50. A part de les Googlejades, que la veritat es que es molt divertit, un altre tema interessant es l’Spam.

  Jo sempre entro a la carpeta de correu brossa a veure que hi ha, avui n’hi havia un d’una tal “Sveetlana B.”. Potser era per felicitar-me l’aniversari, qui sap. Per si cas no l’he obert.

 51. Sorpresa! Aquesta setmana no han predominat les googlejades carnals. Hem tingut molta varietat: “antònim onada”, “gos lleig”, “xandall hippy”, “cavallitus”, “colònia vidal viladomiu” (qui sap on és, qui sap on para), “amigues de Berga”, “bibiana ballbé follar”, “pc futbol 6” i “2010”, “getafe” (com pot ser que escrivint “getafe” al google acabis aquí?), “últim pas del carrilet per Gironella”, “2010 neu berga” (aquesta no té cap mena de gràcia!) i “2010 neu berga caralt” (molt bé, fenòmenu).

 52. El poble té dubtes i inquietuds i ens visita a la recerca d’ajuda. I quins dubtes, neguits i interessos té el poble googlejador? “enyoro Barcelona”, “elaboració d’un cartell”, “butaca llotja”, “tot del tigre siberià”, “preu colacao”, “com buscar bolets”, “començar punta coixí”, “llibres fonamentals” o informació de l’enyorat “victor sanchez”.

  Com sempre, aquesta setmana també ens han visitat buscadors de princeses de TV3… o de carretera: “helena garcia melero sexy”, “pits agnes busquets”, “bibiana ballbé mamada” i “cases de putes”.

  Per acabar, 3 mencions especials: “dead pakirris”, “punk tomaquet” i “aliga patum soldat”.

 53. Al meu blog aquesta setmana hi ha entrat algú buscant: “mars i muntanyes repartir llet”. Molt bé, molt bé… Ah, i també tenen èxit les colònies: “vilaformiu i blogspot” o bé algú arriba al Postes de Sol i caps de setmana preguntant-se “per a que serveix un fulart”… Qui sap.

 54. Aquesta setmana n’hem tingut de bones: “en una tribu apache jau jau jau”, “rinconete en tu retrete”, “goigs a sant ambrós”, “qui parla de tancs”, “animals extingits” o “fotos lletges”. També hem rebut googlejades de molt mal gust: “hi ha neu a Berga?”.

  De temàtica berguedana també ens han arribat altres googlejades com “quin dia és patum aquest any?”, “horari queralt berga missa” o “carrer falzilles”.

  Per acabar, de l’inevitable i inacabable tema metralletes podem destacar “noies putes”, “follar en puigcerda”, “noies guapes sexys” (i què més?) o el més subtil “nina russa”.

 55. Estic especialment emocionat amb els “goigs a sant ambrós” (has sigut tu Gé?) i de nou les misses. Estem esdevenint un bloc de referència de les iaies missaires del Berguedà!

  Déu les guardi! A Mariiiiiiia!

 56. M’acaba d’arribar l’informe de googlejades de la setmana. Fem-hi una repassada. Per començar, ens mirarem l’apartat de googlejades “cada loco con su tema”: “zic zac zuc”, “disfressa xiclet”, “senyor dóna’m serenitat”, “giro berzin”, “cicatriz en la matriz”, “què hem de fer per ser doctors?” i “ei, cris! cara, cara, cara lluna plena!”.

  A continuació, 4 cerques que mostren interès per la nostra terra (la pàtria xica o la més gran) o per la natura en general: “facebook de Berga”, “mamar berga”, “grans avets” i “catalunya humida”.

  Per acabar, les atrocitats: “les nenes amb tetes”, “hermanus follan a su madre” o “maduretes guarras vic videos”. Al costat d’aquestes googlejades que quasibé obliguen el Mindundi a trucar els mossos perquè inicïin una operació de recerca i captura dels autors, “escalfabraguetes” passa a ser una googlejada tirant a cursi.

 57. Ei, Cris, cara cara cara lluna plena!!!! ohhhhhh!! Un clàssic cantat a les Carme!!! Que gran!!

 58. És l’hora de les googlejades. Comencem. De temàtica casolana: “berga llar dels jubilats”, “la lleona de montmajor”, “berga neu” (oxímoron?) o “cargols berga”.

  Món Barça: “colònies xavi” (no hi aneu, que acabareu com ell!), “nuñez hugo sanchez gravíssim” o “eliminatòria barça madrid 1961”.

  Tetes, metralletes i princeses: “club fans elisabet carnicé”, “videos eva santolaria”, “tetas agnes busquets”, “putes i sida”, “mari pau huguet edat”, “edat lidia heredia”.

  I una mica de tot: “un fill un llibre un arbre”, “taronges”, “la majoria de pares bufetada”, “bodegita del medio” i “comptats catalans del s.ix”. I recordeu: la gràcia del tema és que totes aquestes googlejades més o menys gracioses o curioses han conduït als seus autors al mateix puestu: al nostru blog.

 59. Venim de dies de Carnestoltes i alguna googlejada despistada ha arribat fins aquí buscant material típic d’aquesta època de l’any: “la carrossa més ben parida de guardiola”, “disfressat de gallena” (de què vas?) o “cendra”.

  També hem rebut googlejades futboleres: “puyol odiat pobla”, “valderrama”, “victor sanchez” (com el vam trobar a faltar al camp del Patético) o el nostre estimat i no prou valorat “marchena”.

  Evidentment, els googlejadors atroços passen de la Quaresma i segueixen engegant l’ordinador per buscar coses seves: “videos de dany dj en la granja follando” (te’n queden, Mill? És que me n’han demanat 3), “helena garcia melero sexy”, “noia de berga” (ja ho sé: hem vist googlejades una mica més pujadetes de to) i “tres plaers cardar bordell”.

  Per acabar, 5 googlejades més: “imperi català”, “independència fotos” (collons, ja les tenim? No podríem fer les coses ben fetes: primer la independència i les fotos ja les revelarem més endavant?), “www.calgitano.com”, “centres desintoxicació (de què?) Berga” i “l’imperdible parker lewis sincronitzem”.

  Un dia d’aquests, el Mindundi us convidarà a escollir el guanyador del 2n trofeiu EG,N? Les googlejades gravíssimes s’acumulen i hem de posar ordre. Tenim material de molta qualitat. Decidir la llista de nominats ja costarà déu i ajuda.

Digues "algu"

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s