Nova temporada

reservoir granjaEls nens tornen al cole i al bloc de La Granja estrenem nova temporada. Fem el salt endavant més important dels últims anys que s”hagi vist mai en un bloc de bar. La programació s’amplia i els col.laboradors també.

Destaca la tan promesa aparició del Kiku parlant sobre videoclips. Tants mesos parlant-ne a la barra del bar i finalment arriba la seva secció. El Sergi ens continuarà parlant d’efemèrides, de llibres, d’històries de les colònies, del Sostres i de la secció estrella A l’atac! El Xavi anirà parlant del què pugui. I el retorn esperat de dos antics col.laboradors del bloc. L’Àngel Poblet torna amb les seves Barraques i la secció de cine i el Parce continuarà parlant de videojocs a Athanagia 2000. No es descarten les aportacions d’altres col.laboradors. Es cobra molt bé, animeu-vos. Tots aquests continguts, combinats amb les anàlisis estadístiques del Mindundi i les porres i altres dades interessants del Senyor de les porres, fan que la programació del bloc de La Granja sigui una mica més maca i faci més gràcia que mai.

Eh, molt bé eh?

Senyor de les porres

3 comentaris to “Nova temporada”

  1. Jefe, deixa’m dubtar d’aquesta llista de col·laboradors que dius que tindrà la nova temporada de col·le/futbol del nostru blog. M’han dit que la programació es va decidir ahir mateix, a tocar de la barra, cadascú amb el seu beure, i tardot. Evidentment no es va signar res. Es va garlar i prou. Estem parlant de la típica situació en què, amb el cubavili o la cervesota entre mans, i en plena eufòria del sábado noche, el poble va fent promeses d’aquelles que mai s’acaben complint.

    Tanmateix, jo animaria la nostra gent a col·laborar. Com bé diu el jefe, això d’escriure a La Granja es paga molt bé. I es lliga molt! Quan les nenes/noies/senyores/princeses saben que ets un d’ells (un col·laborador del blog Sou macus i feu gràcia), “nohasefaltadesirnadamás”. Ja la tens al pot. Paraula de mindundi.

  2. Tranquil mindundi, la qüestió és fer autobombo. TV3 ho fa, Ràdio Berga ho fa… Per què nosaltres no? Llavors ja veurem en quina mesura es compleix. També és una manera de posar pressió al Kiku que, després de tant anunciar que té moltes coses preparades pel bloc, veurem si finalment es deicideix. Kiku, menys encertar porres i més aportacions interessants.
    Aaaaaafaactivament, la programació es va decidir on i quan es decideixen les coses importants: a la barra i tardot. Com va néixer, si no, aquest bloc?

  3. Sincronitzeu el Canal Taronja que veureu uns quants Grangers corrent a la Mitja Marató de Berga l’any 1995!

Digues "algu"

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s