A qui hem de votar?

Comença el 2010 i s’apropen les eleccions a can Barça. Se’ns està acabant el mandat Laporta i els candidats van prenent posicions per succeïr-lo.

De moment, els possibles candidats són Jaume Ferrer i Alfons Godall (dues candidatures sorgides de l’actual junta directiva), Sandro Rosell, Jaume Guixà, Agustí Benedito i Jaume Llauradó. Falta veure el paper que jugaran Ferran Soriano, Xavier Sala i Martin o el mateix Joan Laporta.

Encara no hi ha data – probablement serà al juny – i encara no hi ha candidats oficials ja que s’han de reunir un mínim de signatures per poder presentar-se. En aquests moments, sembla que Sandro Rosell és el més ben situat per succeïr Laporta però falten moltes setmanes.

Aquesta serà la campanya més 2.0 de la història. Tots els candidats (o els seus assessors) estan molt ficats en el tema, o ho fan veure.

Sandro Rosell: Twitter, Facebook (no té cap fanpage sinó que té un perfil propi)

Alfons Godall: Facebook

Jaume Ferrer: web, alguns grups molt fluixos al Facebook, Twitter

Jaume Guixà: web, Facebook, Youtube, Flickr, Blog, Twitter

Agustí Benedito: web, Facebook (té un grup i no una fanpage), Flickr, Vimeo

Jaume Llauradó: cap rastre

Si avui 12 de gener ens guiem per Internet, el proper president del Barça hauria de ser Jaume Guixà. És el que utilitza amb més bon criteri els mitjans que ofereix la xarxa. Però tots s’hi han ficat fa poc. No hi ha cap usuari convençut de les eines d’Internet. Les utilitzen només per l’ocasió. Perquè fa modern.

Els candidats continuïstes estan molt inactius, de moment. Cap candidat no es creu el Twitter: l’utilitzen perquè toca. I passa una mica el mateix amb el Facebook, alguns no en fan un ús òptim. El Sala i Martin els pot fer unes classes.

Xavi Al Loro

22 comentaris to “A qui hem de votar?”

 1. No votaré el Sandruscu perquè no me’n fio. A la resta no els conec gens, però com que el president sí que els coneix i ell és l’únic dirigent (de qualsevol cosa: govern, partit polític, escala de veïns…) del qual m’he sentit orgullós i ha fet la feina que va dir que faria, em limitaré a votar lo que digui el president Laporta.
  Es mereix aquesta confiança, collons! Guanyi qui guanyi, el trobarem a faltar ben aviat.

 2. Jo no votaré. No és que sigui anarquista o passota. És que no sóc soci. Sóc un simple tribuneru de bar. Això sí, tan “rajaire” i embaucador com faci falta.

  Si no canvien molt les coses, o no em fitxa algun preprecandidat per ser el seu entrenador, secretari tècnic o mindundi del secretari, la meva precampanya es basarà en demanar el no vot pel calbu de merda del Sandro.

  Sempre a la contra. Ara que toca pensar, creure i dir que el Sandruscu seria un presi collonut -els qui ho diuen i ho asseguren acostumen a ser els mateixos que acusen el Laporta de desprestigiar el Barça amb les seves sortides de to-, jo dic no. Si tots els que van voler ensorrar el Laporta en aquell lamentable estiu de voltors embaucadors per tot arreu diuen Sandruscu, jo miraré cap a una altra banda. Com el meu germanet, em sembla que em fiaré del criteri del President, que coneix la casa una mica millor que jo.

 3. Jo crec que falta l’aparició del Joaquim Clusells, aquell senyor que deia que prometia a les sòcies del Barça baixar al vestidor a veure en Kluivert, que “diuen que la té molt llarga”.
  El Sandruscu ni de conya.
  Si no fixen les eleccions per Patum, Jo votaré allò que em digui el Jan.

 4. Si alguna cosa se li ha de criticar a Laporta és la seva manca de “saber estar” en determinades situacions. Que se li envagi la boca o que faci declaracions políticament incorrectes que no corresponen a un president del barça, o que a l’hora de manar sigui una mica “individualista”.

  Però és que això en Rossell no ens ho garantitza. El que sí garantitza una candidatura continuïsta és un projecte social, econòmic i de desenvolupament contrastats. I el millor projecte esportiu de la història del barça també és seu…

 5. Jo vull votar la CUC (Candidatura Unitària i Continuista) Espero que s’acabin posant d’acord el Ferrer, el Gudari i el Llauradó. Aquest, malgrat no formar part de la junta durant aquesta millor era de la història del club, no s’ha prestat a fer el joc als embaucadors fills de puta del grup Godó i sociates i les poques declaracions que ha fet han estat de suport a la directiva que tants èxits ens ha regalat. No obstant crec que ja està bastant cremat i el millor que pot fer és retirar-se o com a molt acceptar un paper d’actor secundari.

  Si no és posible, però hi ha una candidatura que tingui possibilitats reals de barrar el pas a la presidència a l’establishment caciquil postnunyista encapçalada pel Sandro, tindran el meu vot útil i desesperat.

  La tercera via serà a favor de la candidatura suicida que ens prometi netejar el vestidor d’espanyols, brasilers i argentins i ens posi un entrenador de perfil Mourinho, Capello o J.C.(Jaume Creixell).

 6. El Pax apel·lant al vot útil…
  Deu veure la situació ben desesperada! A aquest pas, acabaràs anant a votar a les eleccions espanyoles per fotre la papereta del PSOE al fons de l’urna. Ja saps que si tu no hi vas ells tornen!

 7. Per cert, la notícia d’ahir de que el Llauradó es pretén tornar a presentar sembla ben bé notícia del 28 de desembre.
  Ah, sabeu que el Pax es va fer una foto amb el Llauradó a la sortida de Mestalla quan vam anar a guanyar la Copa del Rei? La tenim.

 8. Senyors el Sandro ha mogut fitxa en Internet:
  http://www.elmundodeportivo.es/gen/20100113/53868834331/noticia/sandro-rosell-mueve-ficha-en-internet.html
  i la pagina al Facebook ha sortit avui
  http://www.facebook.com/pages/Donem-suport-a-la-candidatura-de-Sandro-Rosell/238875577731

  Jo fins que no comenci la moguda oficial no se a qui votare, crec que es necesari canviar.

  El Sandro Rosell no en sembla malament per ara es la meva opcio.
  El Llaurado creia que estave mes que jubilat,
  i El Guixa sembla bona persona avui o el 15 presenta al Diplomatic el seu projecte al que s’hi vulgui apuntar a la seva web.
  El Godall no ell vull ni veure tinc molta informació que no vull treure
  i El Jaume Ferrer es un bon profesional pero no te el carisma com a president

  Força Barça i avui REMONTADA

 9. Quina pena de carda el JordiCule. S’ha posat un nom que demostra lo passat que està i escriu frases presumptuoses del tipus “El Godall no ell vull ni veure tinc molta informació que no vull treure”. És veritat, JordiCule. Siguem cauts. En la nostra posició hem de ser discrets… xxx… parlem fluixet…
  Quina credibilitat et penses que tens, tiu? Les teves fonts secretes són les mateixes que la resta dels embaucadors? Mundo Deportivo? Rac1? Pallasso.

 10. Què? Ja sabem a qui hem de votar, no?
  http://www.alfonsgodall.cat/

 11. Si el delfí es diu Godall, doncs el Godall. I si li canvien el nom, cosa que no es pot descartar, doncs l’altre!
  I per què? Com que per què? Ho hem guanyat tot, tenim més socis que mai, diu que els diners no ens falten, hem soldat el Barça a Catalunya, hem fet fora els violents (almenys els més vistosos)… Som l’enveja de totes les altres aficions!

  Si l’actual junta ha fet això, potser que siguin aquells que volen “el canvi” els que expliquin perquè hauríem de canviar. Jo no he de donar cap explicació (els fets són evidents), ells moltes.

 12. Pax, ja pots anar preparant el sobre amb el teu vot: el Llauradó ha confirmat que es presentarà. I diu que no té cap dubte que aconseguirà les signatures necessàries. A veure si torna a fer realitat la proesa aquella d’aconseguir més firmes que vots.

  Si vol fer un bon servei al país, lo què ha parir el Llauradó és tornar a fer allò que va condemnar el Bassat -quan era el gran favorit; semblava que no tenia rival- a la derrota: “acusar-lo” de ser jueu. Ara que el rival a batre és el Sandruscu, que surti a la tele dient que el Rossell és juevot i el penós soci blaugrana reaccionarà deixant de riure-li les gràcies al calbu del Sandro.

 13. Fa 3 comentaris i dos mesos vaig escriure:

  ” Si el delfí es diu Godall, doncs el Godall. I si li canvien el nom, cosa que no es pot descartar, doncs l’altre! ”

  Per mi la situació no ha canviat, doncs. Sembla que no haurem de de votar el Godall (cosa que ens estalviaria perdre per golejada) i que encara és d’hora per saber qui serà el nostre home. Ara bé, si continuem fent el subnormal d’aquesta manera no caldrà ni que es facin, les eleccions. Què parim, president?

  Continuo pensant que l’opció Soriano, que estic disposat a tragar, és l’única manera d’evitar la victòria del Sandrusku per aclamació.

 14. Cada dia una de nova… i avui dues!
  – El Godall rererectifica i diu que plega.
  – El Soriano diu que no es presenta.
  L’últim que apagui el llum.

  Sandrusku demisión!

 15. No és descartable que l’opció continuista sigui… Jaume Llauradó. I com que el Txiki també plega, haurem de buscar secretari tècnic. Top Secret Mundu Deportivu: “Suena Pax”. Cito textualment algunes de les idees de la filosofia parceriana que demà sortiran publicades al butlletí embaucador: “conmigo, se van a terminar el tiki-taka y las mariconadas. El Barça siempre será fiel a mi estilo: pelotazo limpio, codazos muy arriba i hay que echarle más huevos. 5-4-1 o 4-5-1, no hay más. Vamos a renovar el vestuario a fondo: hihaquefer mucha limpieza. No se fichará a ningún subamericano. Y necesitamos a tres centrales más. Me gusta mucho Javi Chica. Visca el Barça”.

 16. Ahir em van enquestar. No em van preguntar pel Pax i van haver de posar un ns/nc a qui votaré. L’únic que tinc clar és que no vull el Sandruscu.

 17. S’apropen les eleccions i encara no sé qui he de votar. El Laporta ha fet coses amb les quals no hi estic d’acord però indiscutiblement és el millor president que ha tingut mai el Barça. No entec com, després d’una etapa tan brillant a la presidència, no ha estat capaç d’assegurar-se un digne successor.
  Diuen que el Sandro ho té tot de cara. El Ferrer i l’Ingla sembla que li fan una mica d’ombra i la resta de precandidats potser no passaran ni el tall de les signatures per ser candidats.
  Mentrestant, vaig llegint una mica d’aquí i d’allà. Això del Saül Gordillo, per exemple: http://in.directe.cat/saul-gordillo/blog/3645/ingla-soriano

 18. A poc més de tres setmanes per les eleccions encara formo part del cos dels indecisos. No crec que doni la signatura a ningú i lamento molt que el president no hagi sabut cuidar una mica el tema de la successió.

  Diuen que, d’alguna manera, tots els candidats són continuïstes, però en realitat no n’hi ha cap que es pugui considerar “oficialista”. Dir que ho és el Ferrer sembla una broma de mal gust, ja que a aquest tio no el coneixen ni a casa seva, el Laporta el va humiliar fa uns mesos, després fa veure que està amb ell i ara l’altre en mig renega. Un desastre de successió, vaja.

  Pel que fa al Rosell, sembla que hauria de passar un cataclisme perquè no guanyés. Una cosa així com que sortís la notícia de que és fill del Millet, com a mínim. Em rebenta l’antilaportisme que li ha fet la campanya durant anys (Grup Godó, ni oblit ni perdó), així com tots els nunyistes que tant li mamen i que després li faran la vida impossible. Pel que fa a ell, els enemics del president no són els meus amics (i no els voto ni de conya), però em sembla un candidat correcte i el podré tolerar com a president. Em sembla que és bastant millor ell que els seus fans.

  Ahir vaig anar a la seva seu electoral i és una oficina més gran que el concessionari de cotxes més gran de tots. Espaiosa, agradable, elegant… caríssima! Què pretén guanyar amb la presidència del Barça, que s’hi esforci tant? Només és vanitat?

  Ah, queda l’Ingla… El 6 de juliol de 2008, fa quatre dies, uns pocs milers de patriotes vam anar al Camp Nou a salvar el nostre president de la moció de censura que li va posar el gordo aquell. Només arribar, vam veure passant per allà el Marc Ingla. Estava abatut (i només era mitja tarda) i se’l veia un home sense gas. Lo mateix que sembla ara: un home sense gas. El Soriano diu que té altra feina, el Godall ha demostrat ser un pallasso i el Vicens no el conec.

  Pot molt ben ser que no vagi a votar, no n’estic segur.

 19. Un detallet, aquesta tarda:

  Estava escoltant RAC1 (sí, ja sé que “Grup Godó, ni oblit ni perdó”, però el Clapés m’agrada molt) i he sentit de passada un dels molts anuncis que fan en castellà.

  “Spanair: la de todos”, deien. El Soriano aquest es passeja pels mitjans explicant que els projectes empresarials han de tenir ànima, que ara tenim una aerolínia “del país” i no sé quantes coses més. La realitat? Anuncis en castellà a l’emissora del Conde. Campeón!

 20. Estimats socis, si no sabeu a qui votar, sempre queda la possibilitat de demanar al president Gaspart que ho torni a intentar. Pitjor que el primer cop no ho farà. Ell mateix diu que la seva etapa com a president es mereix un zero de nota, però… últimament ha madurat molt i estic convençut que ara ho faria de collons. Avui mateix, garlant a la ràdio, ha demostrat que està finíssim: http://www.sport.es/default.asp?idpublicacio_PK=44&idioma=CAS&idnoticia_PK=717574&idseccio_PK=803

Digues "algu"

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s