300.000 visites

El Mindundi ha fet una repassada al comptavisites del nostru blog i ha vist que ja passem a les 300.000. Doncs molt bé. Collonut. El poble és lliure de venir-nos a veure i, dia a dia, la nostra casa gran rep visitants de tota mena. Els de sempre -els que passen per aquí uns quants cops al dia- i els de les googlejades gravíssimes. Benvinguts sigueu, vingueu d’on vingueu.

Per informar al poble, el Mindundi ara apuntarà unes quantes dades. No gaires. La de mitjana diària de visites, per exemple: el 2008 vam rebre 443 visites diàries. El 2009 la mitjana va baixar a 402. De moment, aquest any 2010 passem a 432 visites diàries. En general, els dies feiners la mitjana s’acosta als 500 i els caps de setmana la cosa baixa fins a 200-300.

Dit això, ara toca repassar el rànquing de les entrades més visitades:

1 – La Patum 2008 en directe

2 – Terra de bolets

3 – La Patum 2009 en directe per internet

4 – El poema de Nadal

5 – Les princeses de TV3

6 – Concurs de cartells de Patum 2009

7 – Memòria desaprofitada

8 – Crosta

9 – El que més m’agrada

10 – Els aforismes de Joan Fuster

11 – Sèries de TV3

12 – Anar de putes… una llarga història

13 – 200.000 visites

Aquestes 13 entrades superen, cadascuna d’elles, el miler de visites. Potser també és interessant afegir que ja portem 700 entrades fetes i penjades i més de 9.000 comentaris admesos.

Si el poble segueix visitant-nos, participant i escrivint, algun dia potser arribarem al milió de visites. Si ho aconseguim, potser sí que haurem de pensar en organitzar algun tipus de festa. No ho sé, alguna cosa original. Amb futbol, música, menjar, cerveses, princeses i… no sé què més.

El mindundi del Senyor de les Porres

24 comentaris to “300.000 visites”

 1. A partir d’ara, el Mindundi apuntarà les googlejades de la setmana aquí: a cal 300.000 visites. És per tenir-ho tot ben ordenat: aquestes googlejades aspiraran al 3r trofeiu EG,N?, que el farem quan s’escaigui. Esperant el recompte de vots del 2n trofeiu (el resultat el sabrem demà: el Mindundi no s’ho atrapa), nou material:

  G (de googlejades) Països Berguedans: “com aprendre el ball dels nans vells” i “fotos de sallent de bergada”.

  G Política de bar: “quinquis del baix llobregat”, “volem vegueria berguedà” i “puta madrid”.

  G tetes de les princeses de TV3: “lídia heredia bons pits”, “mari pau huguet jove”, “agnès busquets pits”, “presentadores Tv3 sexy”, “dones guapes Tv3”, “rosa gamiz tetas”.

  G variades: “mikimoto megapubilla”, “dibuixos animats sexis”, “venda de vedells”, “suïssos a Catalunya” i “pronòstics previsió del temps 2010”.

 2. Mentre esperem que arribi l’anunciada nevada (si us plau, és molt important!), podem repassar les googlejades de la setmana. Bon material, com sempre:

  G Països Berguedans: “llegenda berguedà” (Ets tu, Kiku?), “cuan pesan els gegants de berga?”, “alcaldes de Borredà” (però si sempre han tingut el mateix!) i “linx gisclareny” (on l’heu vist? Cap a la banda de Vallcebre o a l’altra? És boreal o ibèric?).

  G variades: “gossos amb disfresses”, “fotos eskorbuto” (Uoooooooooo… historia triste! Uooooooooo… historia histórica! Uoooooooo…), “mecaguentuputamadre.com”, “diaris locals de manresa” (que som berguedans, collons!), “carro de limpieza” (???, i en català, també collons!), “fotos de paquirrin” i “que creme València” (buenu, no sé si hem d’arribar a aquests extrems).

  G que formen part de l’imaginari de la gent del bar: “miquel del roig hermanos pinzones”, “coses que hi ha en málaga” (pu ta màlaga, pu ta màlaga) o “l’enemic del meu enemic és el meu amic” (exacte: el Lió és el nostre amic).

  I per acabar, alguna puta de TV3: “presentadoras de Tv3 en top les”, “anar de putes” i “bar a putes puigcerdà”. I que nevi molt, collons!

 3. Googlejades! Googlejades!

  G b/verguedanes: “era jove era berguedà professor” (a veure si ens aprenem les lletres de les cançons, collons), “prostitutes berga”, “patum de verga”, “lagranjaverga” o “berguedà 9 de març de 1868” (el dia que va néixer el Kiku?).

  G tetes de TV3: “lidia heredia tv3 folla”, “rosa gamiz tetas”, “pits anna boadas” (qui és? Està bona?), “agnès busquets tetes”, “la més guapa de tv3” i “la noia de nadal a tres bandes”.

  G 4 rombus: “hermanus follando”, “llocs de buscar” i “noies sorpreses follant”.

  I dues googlejades més: “campo de futbol can trias” i “insultem en català o en castellà”.

 4. Aquesta setmana, les googlejades estrella són les de difícil classificació. Gent que arriba aquí buscant… “john deer”, “com entrar al feisbuc”, “castells i les princeses per 4 anys” (amb opció a dos més?), “grinder sorpresa” o “exageracions taurons”.

  També hem tingut alguna G berguedana: “berga misses” o “beth y marc marginet” (sembla que les fans volen saber quina és la situació contractual del nostre home).

  I, com sempre, G de tetes, putes i princeses: “putas pageras”, “bilbao whiskeria”, “bibiana ballbe & puta”, “sexy agnes busquets”, “les tetes de l’ana boades” o “bones mamelles”

  Per acabar, una dita popular en forma de googlejada: “A la dona barbuda de lluny se la saluda”.

 5. Les googlejades d’aquests últims dies són caòtiques. No es poden ordenar de cap manera. Cada loco con su tema. Para muestra, uns quants botones: “disparar en metralletes”, “punk tomaquet”, “la paraula collons”, “naixements bebés lluna minvant”, “el zoo d’en pitus com acaba?”, “expo 92”, “solter conco”, “anar de putes”, “anna rius guapa tv3”, “aito en málaga”, “ramon maria calderer”, “noia de berga”, “moreneta”, “elisabeth carnicer tetas”, “berga què fer”, “mindundi (sí, digueu-me) agnès busquets” i “pollastres aspachs” (si desea un buen pollo con patatas, o polles amb vinagre, pollastrería aspachs, en la calle…).

 6. Flipant amb aquest max-mix de googlejades

 7. Diumenge de googlejades:

  G berguedanes: “berga crims”, “cuartel de berga 1942” i “berga horari de misses”.

  G mamats: “graduació martini” i “copes per prendre cointreau”.

  G amants de la pàtria i/o la natura: “la catalunya humida”, “perill d’extinció del teixó”, “diferències entre granges franceses i catalanes”, “el+grapal” i “frontera sarraina a catalunya”.

  G a casa sempre mirem la tres: “persones humanes megapubilla”, “buscant la trinca és en directe o gravat”, “nova presentadora trànsit tv3” i “serrallonga tetes”.

  G variades: “en català collons”, “recollons”, “pupitres” i “mundusport.com”.

 8. M’acaba d’arribar l’informe de googlejades de la setmana:

  G berguedanes: “xicot berga”, “bergueda segona guerra mundial” i “carrer del parany”.

  G política de bar: “proclamacio estat catala”, “proclamació república catalana” i “anasagasti foto”.

  G princeses i reputes: “noies follan en festes”, “videos eroticos emma viladesau”, “titot follar”, “rosa gamis tetas”, “mari pau huguet puta”, “helena garcia melero follando” (i “pits” també), “presentadores guapes de tv3” i “què feien les princeses a l’edat mitjana?”.

  G variades: “els lletrafarits”, “els 80s” i “santa gueraula”.

  G futbolerus: “numero maxwell”, “sandruscu”, “iss pro” i “ezaki badou”.

 9. “Titot follar”? Va parir, com està el món…

 10. Trist, enfadat i decebut per la lliga que ahir vam perdre a KNY-Elprá, avui el Mindundi no pensa ordenar les googlejades de la setmana. Us les deixo aquí, acabades de sortir del forn: “canal dels avellaners”, “llegir la 3a part del zoo d’en pitus”, “el barri d’en pitus”, “cases prefabricades” (kaku?), “noms macos nen” (Kiku? Piki? Pax?), “cigala voladora” (penetration?), “la trinca mal rotllo miquel angel”, “bibiana ballbé tetes”, “salvador sostres i santa eulàlia”, “samarretes le tour de bars”, “rosa gamiz sexi”, “escalfabraguetes” (en català correcte sempre direm escalfapolles per referir-nos a aquest tipus de femelles), “mapa llenegues berguedà”, “icv-eua de berga” (David returns?), “elisabet carnicé sexi”, “vucinic totti” i “fotos ties putes de carretera”.

 11. Teníem googlejades endarrerides. Anem per feina. Per començar, les G de tetes, putes i princeses: “les putes van a peu”, “què feien les princeses?”, “lidia heredia pits”, “mari pau huguet en tetas”, “tania sarrias sputnik”, “elisabet carnice en top less”, “bibiana ballbé voll-damm”, “rosa gamiz tetas”, “serie visitants en catala tetas”, “videos noies sorpreses follan”, “festes acabades follant”, “lidia heredia follando”, “whiskeria gobelas” i “super tetas berga”.

  Passem ara a les G variades: “l’ofici d’escriure bè” (molt bè, xaval), “què són els aforismes?”, “eskorbuto”, “rodriguez pico tv3 rumors”, “judici del serapi”, “linx cerdanya”, “llimac sinònims”, “inconvenients de viure sol opinions”, “una familia que va d’excursió”, “descarregar el retaule del flautista” (quanta gent necessitem?), “fotos de babangida”, “fum de patum”, “marianico el corto” o “corchos y papeles variados”.

 12. Més googlejades. La festa continua:

  G Països Berguedans: “cruising berguedà” i “putasa berga”.

  G calentes: “femelles putes”, “maduretes follando”, “tetes catalanes” i “grans bordells a la barcelona de postguerra”.

  G variades: “tetris”, “yo listo no soy tonto tampoco”, “contractar n’gai n’gai”, “dushka”, “quina és la granja més coneguda”, “quin any va sorgir el twist”, “punk kon txorizo”, “els mestres fan alguna cosa més que vaga”, “per caritat humana joan gaspart”, “tinc un cognom català”, “som rcde (sí, volen dir que són de l’Espanyol)”, “badia del vallès” i “independència o mort”.

  I G princeses Tv3: “mònica huguet”, “malalts de tele corresponsal islàndia”, “elisabet carnicé topless” i “lidia heredia tetas”.

 13. Què, com ho teniu per Patum? El Mindundi bé. Vosaltres no tant? Buenu, con todo el dolor de mi alma… foteu-vos. El Mindundi té ganes de Patum. Com deia aquell, “cada año me mola más la Patun”. I la vull disputar al 100%. Ben concentrat. Sense maldecaps. Només Patum. Per això, avancem feina: sessió de googlejades.

  G Països Berguedans / Patum: “jo sóc patum”, “patum al sant guim”, “la patum i els elois coincidencies”, “olor a polvora patum”, “història caserna guàrdia civil berga”, “forner de vilada” i “la granja berga insults” (què busca aquest fill de puta? Ni aquí ni al bar ningú ha insultat mai a ningú).

  G variades i remenades: “mapa de rovellons”, “expo 92 sevilla”, “alcem el cor i els ulls a l’esperança”, “a què jugaven els nens a la prehistòria”, “tenien noms en la prehistòria?”, “animals extingits” i “rots, pets, llufes i gargalls”.

  G carretes i senyoretes: “tetes catalanes”, “tetes tv3”, “mari pau huguet topless”, “tania sarrias topless”, “agnès busquets pits”, “gueis chupandosela” (la googlejada preferida del Kiku) , “putes amb web”, “mecaguentuputamadre”, “braguetassu”, “putes per al carrer” i “l’alçaprem culivat”.

  Per acabar, G futboleres: “laurinsen” (l’ídol del Pax quan era xic), “diuen que el Kluivert la té molt llarga” i “al-sadar”.

 14. “la patum i els elois coincidencies”, vaia tarat.
  “la granja berga insults”, algú que vol fer-se l’al·ludit.

 15. “Història caserna Guàrdia Civil Berga”? Si fos la de Vic, buenu… però la de Berga?!

 16. A mi m’ha agradat l’estadi integrista de l’Al-Sadar! deu ser per contrarestar el Reino de Navarra!

 17. – Mindundi, una de googlejades!
  – Allá voy:

  G berguedanes: “putas berga”, “noies per follar al berguedà”, “vaig ser jo l’aliga”, “esclafidors embotits”, “barreja anís vi de missa”, “putas en berga” i “frases patumaires”.

  G tetes, putes i princeses no berguedanes: “putas a la seu”, “presentadoras catalanas en top less”, “putes catalanes”, “irene montala posando sexy”, “lidia heredia sexy”, “fotos dones guapes” i “la mari pau huguet és folladora”.

  G remenades: “mascota del valladolid”, “xavi españa”, “gol sud camp nou”, “ricard tronera laberint ombres” i “el zoo d’en pitus examen preguntes”.

 18. Contra la calor que vindrà, googlejades fresques:

  G b/vergadanes: “tren en verga”, “la berga de messi”, “cruising berga” i “putas bergueda”.

  G princeses tv3: “guapaslandia mari pau huguet”, “helena garcia melero edat”, “elisabet carnice topless”, “mari pau polvet”, “agnès busquets follando”, “rosa gámiz follant”, “nuria sole perquè no surt al tn” i “ties bones de tv3”.

  G puTETES: “tetes grans”, “noies per follar per manresa”, “www.putasengetafe.com”, “putas catalanas a vic”, “xxx zorras venid”, “pelis xx”, “tetes catalanes” i “whiskeria gobelas”.

  G variades: “linia del temps d’historia medieval”, “rajada pere espinosa”, “llufa”, “sperman”, “Puyol guapo” i “mikasa”.

 19. Més googlejades. Refrescants? No gaire.

  G cada loco con su tema: “minigolfs berga”, “el meu gos m’ha mossegat”, “samarreta catedral girona”, “on anaves d’excursió quan eres petit”, “atomarpelcul@gmail.com”, “mongeteres”, “tinc entrades per norah jones”, “pissarra classe”, “dernabeu”, “xavi seleccion” i “el guapo carles pujol”.

  G tetes i princeses: “helena garcia melero mamelles”, “rosa gámiz ciu”, “irene montala follando”, “elisabet carnicé futbolista”, “presentadores pits”, “tania sarrias topless”, “las tetas de marina llansana”, “videos dones amb bones mamelles” i “catalanas en topless”.

  G anar de putes.es: “puta de berga”, “putas catalanes follant”, “putas del gobelas”, “llibres de putes”, “ir de putas en tremp”, “putas puigcerdà”, “putas en el bergueda”, “la cova putas berga” i “putas del nou can follando”.

 20. Vaig carregat de googlejades. Potser que buidem:

  G variades i remenades: “junts escriurem amb lletres lluminoses”, “felipe monstruo terrassa”, “fotografies gossos petaners”, “reforestació pi canari”, “maita vende crack”, “laberint d’ombres fracassa”, “respecteu el descans dels veïns”, “no espanya”, “barrufet rondinaire”, “què fer davant una borratxera”, “viure junts”, “fer aigua valenciana”, “dj mikitin”, “partits friquis catalunya”, “blocs de cornudas”, “busco amic per buscar rovellons” i “catalana madureta bon veure pèl roja”.

  G futboleres: “manxester iunaitet”, “candidat sòcies baixar Kluivert vestuari”, “afició del Barça la pitjor del món” i “equips d’esquerres futbol”.

  G tetes, barjaules i princeses de la tres: “mari pau polvet història”, “tetes i metralletes”, “tetas de las presentadoras de tv3”, “mònica terribas sexy”, “putes maduretes”, “follar amb noies catalanes”, “putes xineses” i “putetes catalanes”.

  G PPBB: “passadissos secrets Berga”, “com arribar a viladomiu nou”, “amanida berguedana”, “horari misses berga”, “noies de Berga que vulguin follar” i “follar en berga”.

  Aviat, bastant aviat, organitzarem el 3r trofeiu EG,N?.

 21. “Follar amb noies catalanes”? Aquest noi deu ser espanyol; qui collons folla amb noies catalanes? És més: qui collons folla?

 22. M’agradaria conèixer l’autor de “mònica terribas sexy”. Té una entrevista… la primer pregunta és: tu, capullo, saps què vol dir sexy?

 23. Mindundi això està molt mort!
  Fa uns 5 mesos es deia que aviat s’organitzaria el 3r EG,N?
  Que passa, que la gent ja no ve al blog en busca d’aberracions?

 24. I got this website from my friend who shared
  with me regarding this site and now this time I am browsing this website and reading very informative content at
  this time.

Digues "algu"

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s