Lipbar

Tinc una idea: no és innovadora. No és gens original. Tampoc es tracta de ser sempre el més puta. Que inventen ellos.

Podríem fer el nostre lip dub. Sí, el de la gent del bar. Un lipbar. No seria per competir contra res ni ningú. Només passar l’estona: gaudir del dia de la gravació i riure bastant –oita el …, carda una pena- mirant el producte final.

Com que som com som, no hem de pensar en muntar una coreografia gaire elaborada: tenim 30 anys, tota una trajectòria de troncs massissos i no estem per gaires acrobàcies. Si és un lipbar, porta tancada i tots dins: cadascú al seu lloc i el de la càmera que vagi passant.

I quina cançó hauríem de ballar? Un dels calbus del bar ha fet una proposta que em sembla insuperable. Un temassu que parla dels temes que realment preocupen a la gent del bar: el 4-3-3 dels Amics de les Arts.

Ho hem de fer. Mentre assaborim unes jamón jamón, garlem d’això i d’allò, mirem el futbol o ens aixequem per anar a pixar o demanar el gintònic de la setmana, tenir el nostre moment de glòria: la càmera ens mira fixament i hem de dir, amb cara de cantar, fragments com: una defensa de 4 amb centrals ben contundents; la prudència i la paciència imperant en tot moment; si les coses van maldades, penso plantar l’autobús; deixant-se caure a l’esquerra, pivot recuperador; si és que la centrada arriba o els aquari encaixem guai.

Si aquesta cançó no mola, una altra opció seria el bar, el bar dels Manel. Sigui quina sigui, hem de fer el nostre lipbar. És molt important…

El mindundi del Senyor de les Porres

4 comentaris to “Lipbar”

  1. Suposo que és broma…

  2. Aquest el mindundi vols dir que no beu massa?

  3. Recolzo al 100% la iniciativa del mindundi. Posats a manifestar-se, crec que la opció del 4-3-3 és la millor… Vagi bé! Lau

  4. Incomprensiblement, la idea de fer un lipbar 4-3-3 no ha generat una gran onada d’eufòria popular. Avorrits. Sociates. Calbus.

Digues "algu"

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s