No sé què és la pressió

Seguint la línia d’entrevistes d’aquesta 6a Lliga porrera que ja finalitzada, ens trobem amb el 2n classificat i empatat amb el campió de la competició. Tenim amb nosaltres el Marcel.

Senyor de les Porres: L’emocionant final de la 6a Lliga porrera t’ha deixat en 2a posició, quedant-te a un pas de la glòria. Com es paeix això?

Marcel: Juntament amb els meus assessors jurídics estem buscant l’escletxa a la legalitat d’una competició del tot adulterada i partidista i retrògrada. Pel que ens han arribat des de  diverses fonts fiables, podria haver enllaços d’interessos entre el Senyor de les Porres i la junta del Sandruscu Rossell. Anirem fins al final amb la justícia a la mà per tal d’aclarir tan misteriós i dubtós afer. No descartem, però, recórrer a bandes albanokosovars per arribar allà on faci falta.

SP: El sistema de puntuació no t’ha afavorit gaire. Hi estàs d’acord?

M: En absolut. Entre les mesures proposades pel meu advocat hi ha la d’impugnar la classificació per possibles fraus a la competició. És de “jusgat” de guàrdia que un servidor, amb menys porres participades (i, per tant, més mèrit d’encertar més resultats en poques participacions) hagi quedat relegat a la segona plaça, quan tothom sap que el segon és el primer perdedor. I jo no he vingut a fer amics. He vingut a guanyar i a imposar un estil, una filosofia i un espectacle. I és lamentable com l’organitzador manipula els resultats per tal d’afavorir els seus delfins a la successió. Acabareu al mòdul 3 de Carabanchel.

SP: Quan mires avall i veus 30 porraires sota teu, et sents pressionat?

M: No sé què és la pressió. Pressió és la gent que s’ha de llevar cada dia a les 6 del matí i tornar a casa al vespre per alimentar tres boques més. Això és pressió. Jo vinc a “competir” (i no en igualtat de condicions; és sabut el lamentable nivell dels altres participants…), i a endur-me una victòria que m’és del tot merescuda, per guapo i benparit. És una llàstima que aquests de poble sigueu tan provincians.

SP: Vols dedicar aquesta segona posició a algú?

M: A mi mateix, evidentment. No hi ha persona al món que sigui capaç de mantenir aquest nivell d’excel·lència i d’esportivitat amb total regularitat. I a la meva dona, que sempre ha estat aquí.

SP: Vols afegir alguna cosa?

M: Senyor de les Porres i Sandruscu, dimissió! Acabareu als tribunals! I Lleïr… sé on vius!

SP: Apa, doncs si no ens véiem…

M: Si, si no ens véiem… he d’anar a veure en Rubèn (un amic de Ciutat Badia que treballa fi…)

Senyor de les porres

Anuncis

5 comentaris to “No sé què és la pressió”

  1. Uiuiui… “sentant” precedent entrevistant el medalla de plata. A partir d’ara qualsevol que quedi segon podrà demanar al Tribunal Contitucional Suprem una interviu.

    • La diferència, Pax, és que jo no sóc qualsevol segon. Sóc el bandejat de la primera plaça.

      • Va Marcel, que aviat començaràs a semblar el Mas quan plorava perquè li feien tripartits! Pensa que hi ha precedents d’injustícies flagrants al títol de la Lliga Porrera (desembre 2008).

  2. El dia 1 de març, Chelsea-Manchester (l’extra point retrassat). Si queden 2 a 2, tornarà a haver-hi jolgorio.

  3. Crec que m’afanyaré a cobrar-me el prèmit no sigui que hi hagi impugnacions.

Digues "algu"

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s