Els Verds a Berga

Diumenge 12 de juny a les 6 de la tarda. A la Plaça de Sant Pere hi haurà castells dels bons. Hi intentaran algun castell de 9. Volen repetir el 3d9f que ja han descarregat en dues ocasions aquesta temporada i, segons com vagin les proves que resten als assaigs d’aquesta setmana, la possibilitat d’alçar el primer 4d9f de l’any. Van molt forts.

L’actuació dels Castellers de Vilafranca a Berga vol escenificar l’agermanament de La Patum i els Castells, dues fonts d’expressió cultural declarades Patrimoni Immaterial de la Humanitat per part dela UNESCO

Des que van declarar els castells Patrimoni de la Humanitat, en aquest bloc ja en vam anar parlant. Tenint en compte que Berga i comarca no han tingut mai tradició castellera, què passarà diumenge? Hi haurà gent a la plaça? Els berguedans faran pinya? S’estarà a l’alçada de l’esdeveniment? En tenen més ganes els de Berga o els de Vilafranca? És el millor dia per fer aquest acte d’agermanament? Ha de coincidir amb la Patum del Carrer de la Pietat?

Twitter: Castellers de Vilafranca / La Patum

Facebook: Castellers de Vilafranca / La Patum

Xavi Verd

4 comentaris to “Els Verds a Berga”

  1. Tots els meus respectes pels Verds!!! No exagero si dic que ha estat una de les experiències més emocionants que he viscut…

    I de pas, tot el meu despreci pel Pa tronat de la Patum (o qui collons en sigui el responsable!!) per no haver previst una rebuda patumaire a l’alçada de les circumstàncies. Hem demostrat, un cop més, que estem molt lluuuuuuny d’una festa patrimoni de res. Va, home va!!

  2. Molts castells per tan poca Patum.
    http://bit.ly/iHLnph

  3. Els castells m’han semblat un esport, de manera que no veig clar que es pugui comparar amb la Patum.

    Dit això, estarem tots d’acord que un vall de nans o de maces és tirant a senzill davant d’un castellot gros, però si ens posem a encendre plens o a fer tirabols, aviat he triat.

Digues "algu"