El millor porraire de la història (III)

Després de El millor porraire de la història i El millor porraire de la història (II) arriba El millor porraire de la història (III). A veure si us hi enteneu amb tants números.

Quatre dades. S’han disputat 244 porres. 49 porraires diferents. 12 participants han apostat en el 90% o més de les porres. Si agafem aquests 12 participants, el percentatge d’encert del resultat és del 7,75 %. Força significatiu. El percentatge d’encert del signe del partit d’aquests 12 participants és del 61,54%

Si hem de dir un nom: Ferran. Dubto que algú pugui discutir que ell és el millor porraire de la història.

Aquí teniu els datus. Porres jugades. Resultats encertats. Signes (1X2) encertats.

Senyor de les porres

4 comentaris to “El millor porraire de la història (III)”

  1. Il·lustríssim Senyor de les Porres, crec que ha calculat el percentatge d’encert prenent el número total de porres. Seria més representatiu, almenys pels més fidels, fer-ho amb el número de porres jugades oi?

    S’hi està bé de moment a la casa nova.

  2. Molt interessant.
    Potser caldria fer el tall de potències mundials porreres al G-14 en comptes del G-12 per separar els que han participat a totes les competicions. I més o menys del 15 al 31 tindríem els porrers emergents que van fallar tot just a les primeres cites.

  3. Que ningú ho pot discutir? Et sona un tiu que sempre corre pel bar fent cares estranyes i que respon al nom de kiku? No creus que amb aquests números defensarà que és el millor porraire del bar i el millor lo que sigui?

    A banda d’això tan poc interessant, cal parar atenció als porraires més lamentables que han jugat totes les competicions. Per aquest ordre, Aleix C, Guillem i Aleix eB. Tot i això, dos d’aquests tenim un títol al palmarès. Moralina: “a veces te quita, a veces te da”.

Digues "algu"

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s